Μαμά με 7 παιδιά έκανε στείρωση γιατί μένει πολύ εύκολα έγκυος και δε θέλει άλλα

Μαμά με 7 παιδιά έκανε στείρωση γιατί μένει πολύ εύκολα έγκυος και δε θέλει άλλα

Η 31χρονη Maddie Shawcroft ζει στην Αλαμπάμα με τον σύζυγό της Patrick και τα 7 παιδιά τους. Η καθημερινότητά της είναι γεμάτη και δεν θα την άλλαζε για τίποτα στον κόσμο! Ωστόσο, αποφάσισε ότι αν είχε ένα ακόμα παιδί, δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει και έτσι πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση.

 

Η Maddie γέννησε το πρώτο της παιδί στα 18 της (από προηγούμενη σχέση της) τον Riley, ο οποίος τώρα είναι 13 ετών και περήφανος αδερφός του Daxon 7 ετών, της Elliana 6 ετών, του Oliver 5 ετών, του Atticus 3 ετών, της Juniper 2 ετών και της μόλις 2 μηνών Rosalyn.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην εκκλησία το 2012 - και ενώ η Maddie δεν ήθελε ποτέ παραπάνω από τρία παιδιά, ο Patrick ήθελε μια μεγάλη οικογένεια. Στα αμέσως επόμενα χρόνια, όμως, συνειδητοποίησε πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις παιδιά και έτσι συμβιβάστηκε στην ιδέα ότι θα παραμείνουν στα 7.

Η πολύτεκνη μητέρα αποκάλυψε ότι ήταν τυχερή και έμεινε πολύ εύκολα έγκυος όλες τις φορές. Καθώς όμως τα χέρια της είναι γεμάτα με τα 7 παιδιά της, αποφάσισε να κάνει περίδεση σαλπίγγων για να αποφύγει το ενδεχόμενο μίας ακόμα εγκυμοσύνης.

Όπως ισχυρίζεται η Maddie, αρκετοί άνθρωποι σοκάρονται από το μέγεθος της οικογένειάς της και πολλές φορές έχει βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να απαντήσει σε άκομψες ερωτήσεις του όπως αν είναι όλα δικά της - κάτι που την εκνευρίζει αφάνταστα πολύ.

Όμως υπάρχουν και αρκετοί, οι οποίοι την αποκαλούν σούπερ μαμά και εκφράζουν τον θαυμασμό τους με όμορφα λόγια.

Πηγή: thesun.co.uk

v