Υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς όταν ήταν 2 εβδομάδων και τα κατάφερε!

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς όταν ήταν 2 εβδομάδων και τα κατάφερε!

Mια μανούλα πετάει από τη χαρά της καθώς το κοριτσάκι της τα κατάφερε και επέζησε μετά από μια 8ωρη επέμβαση ανοιχτής καρδιάς λίγο μετά τη γέννησή της. Η ιστορία της μας εμπνέει και μας γεμίζει αισιοδοξία.

Η μικρή Tilly, που έχει σύνδρομο Down, βρέθηκε να έχει δύο τρύπες στην καρδιά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι γιατροί είπαν στη μέλλουσα μαμά ότι η κόρη της θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση περίπου 2 εβδομάδες μετά τη γέννηση της!

Η δύσκολη επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Alder Hey και όλα πήγαν πολύ καλά όπως αναφέρει η Liverpool Echo. Η Tilly, που τώρα είναι 4,5 μηνών, πέρασε 25 ώρες στην εντατική έως και 5 ημέρες μετά την επέμβαση. Η μητέρα της δήλωσε: «Η ομάδα του Alder Hey και του χειρουργού Dr Ram ήταν φανταστική, δεν μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε αρκετά. Έσωσαν τη ζωή του μωρού μας! Ήταν δίπλα μας νύχτα μέρα».

«Είναι ένα μωράκι όπως όλα τα άλλα τώρα», συνέχισε η μητέρα. «Κάνει ό, τι πρέπει να κάνει ένα μωρό στην ηλικία της, μας χαμογελάει, κλωτσάει τα πόδια της και γκρινιάζει. Είναι μια μικρή μαχήτρια!»

Ένας εκπρόσωπος του Alder Hey είπε: «Η Tilly είναι μεγάλη πολεμίστρια και την έχουμε στην καρδιά μας».

Πηγή: www.lancs.live

v