Διάσημο ζευγάρι κάνει μπάνιο τα παιδιά του μόνο «όταν αρχίζουν να μυρίζουν άσχημα»

Διάσημο ζευγάρι κάνει μπάνιο τα παιδιά του μόνο «όταν αρχίζουν να μυρίζουν άσχημα»

Οι περισσότεροι γονείς κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους κάθε βράδυ πριν τον ύπνο για να είναι υγιή και καθαρά. Το ίδιο έκανε και η Αμερικανίδα ηθοποιός Kristen Bell με τον άντρα της, μέχρι που η συγκεκριμένη ρουτίνα τους κούρασε!

Το ζευγάρι που έχει δύο κόρες, εξομολογείται ότι σταμάτησαν το καθημερινό μπάνιο όταν τα κορίτσια άρχισαν να πηγαίνουν για ύπνο μόνα τους. Παραδέχονται, μάλιστα, πως τις πιέζουν να πλυθούν μόνο όταν… «αρχίζουν να μυρίζουν άσχημα» -  πράγμα που, σύμφωνα με τον μπαμπά τους, συμβαίνει κάθε 5 με 6 μέρες. 

«Μας αρέσει που οι κόρες μας κάνουν μπάνιο όταν αρχίζουν να μυρίζουν άσχημα» λέει το ζευγάρι. «Είναι ο φυσικός τρόπος να καταλαβαίνεις πότε το σώμα σου χρειάζεται να πλυθεί». 

Η 45χρονη ηθοποιός εξηγεί, επίσης, ότι με αυτόν τον τρόπο κάνουν καλό στο περιβάλλον καθώς η Καλιφόρνια όπου ζουν, αντιμετωπίζει το πρόβλημα της λειψυδρίας. Με το να κάνουν οι κόρες τους μπάνιο μια φορά την εβδομάδα, λέει η Kristen, βοηθά την περιοχή της αλλά και τον πλανήτη. 



Και πριν προβάλλετε τις ενστάσεις σας, πρέπει να σας πούμε πως η γνωστή ηθοποιός και ο άντρας της δεν είναι οι μόνοι που ενστερνίζονται την συγκεκριμένη ρουτίνα μπάνιου για τα παιδιά. 

Κάποιοι παιδίατροι, επιμένουν ότι τα μωρά δεν χρειάζεται να κάνουν μπάνιο κάθε μέρα. Μια φορά την εβδομάδα, λένε, είναι αρκετή, καθώς δεν ιδρώνουν όπως οι ενήλικες, ούτε λερώνονται πολύ.

Για την ακρίβεια, επιμένουν ότι το συχνό μπάνιο μπορεί να βλάψει τα μωρά και να τους δημιουργήσει δερματικά προβλήματα όπως έκζεμα. 

Πηγή: Bright Side

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v