Μαμά 11 παιδιών είναι έγκυος στο 12ο κι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Μαμά 11 παιδιών είναι έγκυος στο 12ο κι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Η Courtney και ο Chros είναι ήδη γονείς 11 παιδιών, των οποίων τα ονόματα ξεκινούν επίσης από το γράμμα C. Τόσο ο μπαμπάς της οικογένειας, όσο και τα παιδιά, ήθελαν ακόμα ένα μωράκι και τελικά έπεισαν την μαμά του σπιτιού! Σήμερα, η 37χρονη Courtney είναι έγκυος στο 12ο παιδί και ανυπομονούν για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας τον Μάρτιο.

Οι δύο γονείς δηλώνουν ενθουσιασμένοι που σύντομα θα έχουν 12 παιδιά αλλά και χαρούμενοι επειδή τα αδέρφια θα είναι σχετικά κοντά σε ηλικία. Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας είναι η Clint, 11 ετών, και ακολουθούν: η Clay 10 ετών, ο Cade 8 ετών, η Callie σχεδόν 7 ο Cash 6, τα δίδυμα Colt και Case 5, η Calena 4, ο Caydie 3, η Coralee 2 και ο Caris 9 μηνών.

«Με τον Chris παντρευτήκαμε όταν ήμουν 24. Η πρώτη εγκυμοσύνη κατέληξε σε αποβολή οπότε γέννησα τον μεγάλο μας γιο λίγο πριν κλείσω τα 26. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου να γίνεται μητέρα τόσο νέα, ούτε ήθελα μεγάλη οικογένεια» λέει η 37χρονη μαμά. «Ωστόσο, μέχρι τώρα τα πάμε περίφημα. Όλα δουλεύουν ρολόι και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με την τροπή που πήραν τα πράγματα» προσθέτει. Η νεαρή μητέρα, που δηλώνει ενθουσιασμένη που μένει σπίτι για να φροντίζει τα παιδιά της, είπε ότι δεν γνωρίζουν ακόμα αν το μωρό θα είναι αγοράκι ή κοριτσάκι. Ο Chris θέλει να είναι κοριτσάκι για να υπάρχει ισορροπία, 6 αγόρια και 6 κορίτσια, ενώ η Courtney προτιμά ακόμα ένα αγοράκι. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως το όνομα του νέου μέλους θα ξεκινά από το γράμμα C!

H ζωή με τόσα παιδιά σίγουρα δεν είναι εύκολη, αλλά έχει ενδιαφέρον όπως ισχυρίζονται οι γονείς. Στο σπίτι επικρατεί συχνά φασαρία, αλλά τα αδέλφια βοηθούν και στηρίζουν το ένα το άλλο. Για τις μετακινήσεις τους έχουν αγοράσει ένα βαν 15 θέσεων και το σπίτι τους, μετά την επέκταση που έκαναν, αποτελείται από 7 κρεβατοκάμαρες και 4 μπάνια. «Στεναχωρήθηκα όταν ο γιατρός μου είπε ότι είναι καλύτερο να μην κάνω άλλα παιδιά για να μην κινδυνεύσει η υγεία μου» εξομολογήθηκε η 37χρονη που έκανε τις τελευταίες 4 γέννες με καισαρική. «Μας αρέσουν πολύ τα μωρά και ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για μας όταν όλα μας τα παιδιά θα είναι μεγάλα». 

Για την ώρα, όμως, έχουν αφήσει τις ανησυχίες στην άκρη και εστιάζουν στο νεογέννητο που περιμένουν. 

Πηγή: The Sun

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v