Γονείς έκαναν άνω κάτω το σχολείο απαιτώντας να δεχτούν το παιδί τους χωρίς test

Γονείς έκαναν άνω κάτω το σχολείο απαιτώντας να δεχτούν το παιδί τους χωρίς test

Xθες ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τα παιδιά, αλλά δυστυχώς δεν έλλειψαν τα ευτράπελα και οι φασαρίες σε ορισμένα σχολεία. Συγκεκριμένα, στην Κρήτη, δυο γονείς συνελήφθησαν για απειλή κατά της διευθύντριας και για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του αγιασμού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24  το επεισόδιο σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο του Ηράκλειο. Οι γονείς ενός μαθητή έκαναν φασαρία γιατί δεν επετράπη στο παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς self test.

Κατά την είσοδο όπου γίνονται έλεγχοι, οι γονείς είπαν ότι δεν έχει κάνει αλλά ούτε και πρόκειται να κάνει το παιδί τους self test και όπως ήταν αναμενόμενο δεν τους επετράπη η είσοδος. Μάλιστα, τονίζεται ότι μπήκαν στην αυλή χωρίς μάσκα απαιτώντας να παρευρεθεί το παιδί τους στον αγιασμό.

Οι δύο γονείς φέρονται να απείλησαν τη διευθύντρια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, άρχισαν να φωνάζουν και εμπόδιζαν τη διαδικασία του αγιασμού.

Σημειώνεται ότι οι ίδιοι οι γονείς ενημέρωσαν την Αστυνομία παρά το γεγονός ότι η διευθύντρια του σχολείου προσπαθούσε επί ώρα να τους ηρεμήσει εξηγώντας τους τους κανονισμούς και καλώντας τους να αποχωρήσουν χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο. Τελικά οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν για απειλή κατά της επικεφαλής του σχολείου και για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας.

Πηγή: reader.gr

v