Μαμά αγκάλιασε ξανά την κόρη της 14 χρόνια μετά την απαγωγή της σε ηλικία 6 χρονών

Μαμά αγκάλιασε ξανά την κόρη της 14 χρόνια μετά την απαγωγή της σε ηλικία 6 χρονών

Mια μητέρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ πέρασε 14 μαρτυρικά χρόνια, όταν απήγαγαν την κόρη της σε ηλικία 6 ετών. Ευτυχώς, η ιστορία της είχε αίσιο τέλος καθώς μαμά και κόρη ξαναβρέθηκαν παρά τις ελάχιστες πιθανότητες. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε το αστυνομικό τμήμα του Clermont της Φλόριντα.

Η Angelica Vences-Salgado κάλεσε τις αστυνομικές αρχές στις 2 Σεπτεμβρίου αφού έλαβε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κάποια κοπέλα που ισχυριζόταν ότι ήταν η κόρη της, η Jacqueline Hernandez, την οποία δεν είχε δει ή ακούσει από το 2007.

Η Hernandez φέρεται να είχε απαχθεί από τον πατέρα της στις 22 Δεκεμβρίου 2007 και το ένταλμα απαγωγής εκδόθηκε πέντε ημέρες αργότερα, αναφέρει η αρχική έκθεση της αστυνομίας.

Η κοπέλα είπε στη μητέρα της ότι ήταν στο Μεξικό και ζήτησε να τη συναντήσει στο σημείο εισόδου στο Λάρεντο του Τέξας, ανακοίνωσε η αστυνομία. Στις 10 Σεπτεμβρίου, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ότι η νεαρή γυναίκα, ήταν όντως η κόρη της Angelica.

«Ένα παιδί που είχε απαχθεί από τη μητέρα του, την ξαναβρίσκει. Αυτή η ιστορία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς οι ισχυρές συνεργασίες στην επιβολή του νόμου μπορούν να λειτουργήσουν για την επίλυση προβλημάτων, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα ή την απόσταση» δήλωσε ο David Pezzutti, βοηθός ειδικού πράκτορα υπεύθυνος στις έρευνες για την εσωτερική ασφάλεια στο Ορλάντο, στο δελτίο τύπου. 

Λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή της Hernandez από τότε που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της το 2007 δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Το πού βρίσκεται ο πατέρας της παραμένει άγνωστο και δεν είναι σαφές εάν αυτή τη στιγμή καταζητείται από τις αρχές.

Πηγή: eu.usatoday.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v