Αν υπάρχει μαμά που ισχυρίζεται ότι τα προλαβαίνει όλα, λέει ψέματα

Αν υπάρχει μαμά που ισχυρίζεται ότι τα προλαβαίνει όλα, λέει ψέματα

Είναι υπέροχο πράγμα να είσαι μητέρα, συνοδεύεται όμως και από πολλές δυσκολίες - τόσες που καμιά φορά νιώθεις πως σηκώνεις καθημερινά όλο το βάρος του κόσμου στους ώμους σου. Τρέχεις για όλους και για όλα και δεν σου περισσεύει χρόνος ούτε για να κάνεις ένα μπάνιο με την ηρεμία σου. Κι όμως υπάρχουν ορισμένες μαμάδες, που υποστηρίζουν ότι προλαβαίνουν τα πάντα γιατί έχουν βρει τον σωστό τρόπο... Σ' αυτές, λοιπόν, αυτή η μαμά απαντάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Η Karen Johnson, μητέρα τριών παιδιών στο Ουισκόνσιν, έγινε viral έπειτα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για το πώς τα «προλαβαίνει» όλα - λαμβάνοντας χιλιάδες θετικά σχόλια για το σαρκαστικό post της.

«Ναι, γεια σας. Θα ήθελα να σας πω μια μικρή ιστορία. Αναρωτιέστε γιατί κρατάω αυτό το τεράστιο μπρόκολο; Χαίρομαι που ρωτάτε (όχι δεν θέλω να δείξω πόσο καταπληκτική είμαι). Σήμερα ήμουν παραγωγική. Όσο δεν πάει. Έγραψα τον γιο μου στο τένις, νοίκιασα ένα κλαρινέτο στην κόρη μου γιατί τη χορωδία. Πήγα κάτι χαρτιά του άλλου μου γιου στον παιδίατρο για να υπογράψει.

Ψώνισα για να έχουμε να φάμε το βράδυ (εξού και το μπρόκολο).

Πήγα και αγόρασα τα αντιισταμινικά του γιου μου για τις αλλεργίες.

Είχα έναν επαγγελματία στο σπίτι για να με βοηθήσει με το βάψιμο.
 
Πήγα και πήρα έναν φίλο του γιου μου για να τον φέρω σπίτι να παίξουν.
 
Πλήρωσα λογαριασμούς.
 
Μαγείρεψα (έχω ιδρώσει σε αυτή τη φωτογραφία και φαίνεται)
 
Επίσης, εργάζομαι απ' το σπίτι, οπότε μαντέψτε τι άλλο έκανα. Δούλευα. Δούλεψα μια παρουσίαση, έγραψα ένα άρθρο και άλλα τόσα πράγματα που πρέπει να κάνω καθημερινά για τη δουλειά. Εννοείται ότι ήμουν και όλη μέρα στα τηλέφωνα με τους συναδέλφους.
 
 Επίσης ήπια 6 ποτήρια νερό και έφαγα μια σαλάτα. Μια ΣΑΛΑΤΑ. Χαμός δηλαδή...
Πραγματικά τα πρόλαβα όλα... Ήμουν πολύ παραγωγική.
 
Πώς τα κατάφερα; Ποιο είναι το μυστικό μου; Να σας πω...
 
Τα παιδιά μου ήταν κολλημένα σε μια τηλεόραση (δεν τα είδα σχεδόν καθόλου).
 
Έφτιαξαν και έφαγαν το πρωινό και το μεσημεριανό τους μόνα τους και είμαι σίγουρη ότι το μενού περιλάμβανε παγωτό και Oreo. Και φυσικά, σιγά μην έφαγαν φρούτα. 
 
Επίσης, το σπίτι μου έχει το μαύρο του το χάλι. Πριν λίγες μέρες γυρίσαμε από διακοπές και ακόμα δεν έχω αδειάσει τις βαλίτσες. Γίνεται ένας κακός χαμός. ΠΑΝΤΟΥ. Δεν μπορείς ούτε κάλτσα να βρεις. 
 
Κάπως έτσι λοιπόν κατάφερα να τα ''προλάβω'' όλα.
 
Ακούστε με, σας παρακαλώ, αν υπάρχει άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι τα προλαβαίνει όλα, λέει ψέματα.[...] Λέει ΨΕΜΑΤΑ.
 
Κάτι πρέπει να αφήσεις. Όχι κάτι, πολλά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έκανα ένα σωρό πράγματα σήμερα και άλλα τόσα δεν τα έκανα.
 
Ίσως αύριο ξεπακετάρω επιτέλους και έχουν όλοι από μια κάλτσα να φορέσουν.
 
Ίσως αύριο ξεκολλήσω τα παιδιά μου από την τηλεόραση πριν γίνουν ζόμπι.
 
Αλλά ίσως να μην προλάβω να είμαι τυπική στη δουλειά μου και ίσως να μην προλάβω να μαγειρέψω.
 
Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα σ' αυτή τη ζωή. Κανένας μας. Να είσαι περήφανη για όσα προλαβαίνεις, λίγα ή πολλά. Στο κάτω κάτω αύριο είναι μια καινούρια μέρα με καινούρια πράγματα. Μπορεί να τα πας καλύτερα μπορεί και όχι.
 
Αυτό είναι η μητρότητα.
 
Υ.Γ Η φωτογραφία μου δεν φαίνεται καλά, γιατί έκαιγα το κοτόπουλο εκείνη την ώρα.» 
 
v