Έκανε παιδί μόνη για να προλάβει ο ετοιμοθάνατος πατέρας της να δει το εγγόνι του

Έκανε παιδί μόνη για να προλάβει ο ετοιμοθάνατος πατέρας της να δει το εγγόνι του

Πολλές γυναίκες σήμερα αποφασίζουν να κάνουν μόνες τους παιδιά για πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα ότι δεν βρίσκουν τον κατάλληλο άνθρωπο για να δημιουργήσουν μαζί οικογένεια. Για την Keira Parker, όμως, η αιτία ήταν διαφορετική και αφορούσε... τον ετοιμοθάνατο πατέρα της. 

Η Keira καλωσόρισε το πρώτο της μωρό στα 25 της, λίγο αφότου ο πατέρας της, Brian Parker, διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του δέρματος. «Η σκέψη ότι δεν θα με έβλεπε ποτέ να κάνω παιδιά ήταν αβάσταχτη», είπε.

Η 25χρονη νοσοκόμα ήθελε πάντα να γίνει νέα μαμά, όμως, δεν είχε σύντροφο καθώς οι τελευταίες σχέσεις ήταν πολύ τοξικές. Αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει μόνη της αυτό το τεράστιο βήμα μέσω δότη.

Η διαδικασία της κόστισε περίπου 6.000 ευρώ συνολικά και η 25χρονη έμεινε έγκυος μέσα στις πρώτες έξι εβδομάδες. «Δεν είναι ότι θέλω να μείνω μόνη μου, απλά δεν έχω γνωρίσει ακόμα τον κατάλληλο άνθρωπο. Αποφάσισα να κάνω ένα παιδί μόνη 
και ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ».

Ωστόσο, η Keira λέει ότι δεν ήταν όλη η οικογένειά της υποστηρικτική στην απόφασή της από την αρχή, όμως εκείνη δεν μετάνιωσε για την απόφασή της. «Έχω μια καλή δουλειά και ήμουν πάντα ένα ανεξάρτητο άτομο που δουλεύει για αυτό που θέλει» τόνισε μεταξύ άλλων.

Η Keira γέννησε το μωράκι της τον Μάιο και ο μπαμπάς της ήταν δίπλα της καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Δυστυχώς, τον έχασε τον Αύγουστο - αλλά ο Brian κατάφερε να περάσει 15 εβδομάδες με τον εγγόνι του.

Πηγή: metro.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v