Μαμά αποστειρώνει όλη την παιδική χαρά για να παίξει το παιδί της με ασφάλεια

Μαμά αποστειρώνει όλη την παιδική χαρά για να παίξει το παιδί της με ασφάλεια

Η πανδημία έβγαλε στην επιφάνεια την μικροφοβία που, κάποιοι από εμάς δεν ξέραμε ότι έχουμε. Απολυμαίνουμε τρόφιμα, πόμολα, ξεχασμένες επιφάνειες και φυσικά, κυκλοφορούμε με ένα αντισηπτικό στο χέρι. Μια μητέρα ωστόσο, το πήγε ένα βήμα παρακάτω...

Ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok η katelynmhhh, έγινε αμέσως viral καθώς δείχνει την αδερφή της να αποστειρώνει ολόκληρη την παιδική χαρά προκειμένου να παίξει η μικρή της κόρη. Η ανάρτηση έχει προβληθεί σχεδόν 2 εκατομμύρια φορές, ενώ έχει λάβει πάνω από 40.000 likes.

Στη λεζάντα γράφει «Δεν την ενδιαφέρει καν να παίξει με την ανιψιά μου». Στο στιγμιότυπο το κοριτσάκι περιμένει υπομονετικά και κρατάει το χέρι της θείας της, όσο η μαμά της καθαρίζει όλες τις επιφάνειες της παιδικής χαράς με αντισηπτικό.

Ενώ αρκετοί χρήστες συμφώνησαν με τη μητέρα και επικρότησαν την πρωτοβουλία της δεν έλλειψαν και αυτοί που την χαρακτήρισαν υπερβολική. Κάποιοι έγραψαν «Αυτά τα χημικά (από το αντισηπτικό) είναι πιο επιβλαβή από τα μικρόβια του πάρκου. Καλύτερα να μένατε στο σπίτι» και «Αν είναι να είσαι τόσο υπερπροστατευτική, μην βγαίνετε καθόλου απ' το σπίτι».

v