2χρονο αγοράκι έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο στο πάρκο - το έσωσε η μαμά του 

2χρονο αγοράκι έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο στο πάρκο - το έσωσε η μαμά του

Όσοι οι γονείς παίρνουμε σβάρνα τα πάρκα και τις πλατείες με τα μικρά μας, ένα από τα πράγματα που μας φοβίζουν είναι και τα κάθε λογής φρεάτια που συχνά-πυκνά δεν είναι επαρκώς ασφαλισμένα ή είναι και εντελώς ανοιχτά. Φοβόμαστε γιατί, λίγο να αφαιρεθούμε, μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε ότι έκανε και αυτή η ηρωική Αμερικανίδα μαμά.

Το πρωί της Πέμπτης, σε πάρκο του Νιου Τζέρσεϊ, ένα παιδί 2 ετών έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο βάθους 2,5 μέτρων και ίσως να μην το ξαναβλέπαμε ποτέ αν η μαμά του δεν αντιδρούσε όσο γρήγορα το έκανε.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η ανώνυμη μητέρα και το παιδί της έπαιζαν στο πάρκο. Κάποια στιγμή το έχασε από τα μάτια της και συνειδητοποίησε ότι το παιδί είχε πέσει στο φρεάτιο. Αμέσως κάλεσε τα επείγοντα, αλλά δευτερόλεπτα μετά το παιδί δεν φαινόταν πια κοντά στο χείλος της τρύπας. Τότε δεν της έμενε τίποτα άλλο απ’ το να βουτήξει μέσα καθώς το παιδί είχε φτάσει στον πάτο και το νερό έφτανε ως το λαιμό του.

Ευτυχώς, οι κινήσεις της ήταν γρήγορες και έβγαλε το παιδί της απ’ το φρεάτιο λίγο πριν φτάσουν οι διασώστες.

«Όταν το παιδί σου βρεθεί σε τέτοιον κίνδυνο θα κάνεις οτιδήποτε για να το σώσεις», λέει ο αρχιπυραγός Anthony Schmidtberg που βρέθηκε στο σημείο του περιστατικού, «το εκπληκτικό είναι ότι βρήκε το παιδί και κατάφερε να βγουν και οι δύο σώοι αφού το φρεάτιο δεν έχει σκάλα – η μητέρα κρεμάστηκε απ’ το περβάζι και βγήκε στην επιφάνεια μαζί με το μικρό της».

Η μητέρα και το παιδί μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ευτυχώς είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους, αλλά το σοκ που έχουν υποστεί παραμένει μεγάλο.

Πηγή: cbslocal.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v