Ένα τροχαίο της στέρησε τα πόδια, αλλά όχι και το όνειρό της να γίνει μαμά

Ένα τροχαίο της στέρησε τα πόδια, αλλά όχι και το όνειρό της να γίνει μαμά

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Elise Kennedy είχε ενα τροχαίο που άφησε εκείνη καθηλωμένη σε αμαξίδιο και τον άντρα της με σοβαρά μυοσκελετικά προβλήματα. Είχαν μόλις αρχίσει να οργανώνουν τον γάμο τους και έκαναν σχέδια για οικογένεια, αλλά ένας ασυνείδητος οδηγός κόντεψε να τα διαλύσει όλα. Ευτυχώς, βρήκαν τη δύναμη και τα έκαναν πραγματικότητα...

Το ζευγάρι ήταν καθ’ οδόν για τη φάρμα του μέλλοντος συζύγου της Elise, όταν ένα αυτοκίνητο έστριψε απότομα και συγκρούστηκε μετωπικά μαζί τους. «Τα πάντα έμοιαζαν να καταστρέφονται», θυμάται η Elise, «δεν ξέραμε πια αν θα μπορέσουμε να παντρευτούμε και αν θα κάνουμε παιδιά – δεν ξέραμε καν αν θα μπορούμε να συλλάβουμε φυσιολογικά».

Η αποκατάσταση και των δυο τους πήρε αρκετό καιρό, αλλά δεν το έβαλαν κάτω και σήμερα έχουν την οικογένεια που ονειρεύονταν μαζί με την υπέροχη 3χρονη κόρη τους. Παράλληλα, δουλεύουν στη φάρμα τους και έχουν ανοίξει δύο καταστήματα με είδη αυτοκινήτων.

«Εστιάσαμε όχι σε αυτά που δεν μπορούμε να κάνουμε αλλά σ’ αυτά που μπορούμε», τονίζει η Elise σχετικά με την ανάκαμψή τους, «δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς να το φτάσεις. Το οφείλεις και στον εαυτό σου, αλλά και σε όσους σε υποστηρίζουν».

Μετά το ατύχημα, η Elise και ο άντρας της μετακόμισαν στην γενέτειρά της, όπου βρήκαν ένα ζεστό και υποστηρικτικό περιβάλλον για να ξαναρχίσουν τη ζωή τους. Εδώ και ενάμισι χρόνο, το ζευγάρι με την κορούλα τους μένουν στο σπίτι των γονιών της Elise, μέχρι να χτίσουν τη δική τους οικογενειακή φωλιά, στην φάρμα της οικογένειάς της.

Πηγή: abc.net.au

v