Καλά νέα για τη Μυρτώ: τη δέχτηκαν σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

Καλά νέα για τη Μυρτώ: τη δέχτηκαν σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Μυρτώ, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα έπειτα από την φρικιαστική επίθεση που δέχτηκε πριν 9 χρόνια στην Πάρο και από τότε παραμένει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι με ποσοστό αναπηρίας 100%. Τον τελευταίο καιρό γίνονταν προσπάθειες από την οικογένειά της για να επισκεφτεί ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία ώστε να αποφύγει ακόμη μία εγχείρηση.

Τελικά τα νέα είναι καλά, αφού η μητέρα της κοπέλας, Μαρία Κοτρώτσου, γνωστοποίησε με ανάρτησή της πως η Μυρτώ έγινε δεκτή για θεραπεία στο κέντρο νευροεπιστημών του Ανόβερου (INI HANOVER) εκφράζοντας τη συγκίνηση και τη χαρά της από την απάντηση που έλαβε από το κέντρο, το οποίο υποσχέθηκε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. 

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Δέχτηκαν την ΜΥΡΤΩ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη που λάβαμε απάντηση από το κέντρο INI HANOVER που μας γράφουν ότι θα προσπαθήσουν να καταφέρουν μια καλυτέρευση χωρίς βέβαια να περιμένουμε θαύματα. Κάτι που ασφαλώς το γνωρίζουμε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τον DR NIKOLAO MASTRAGELOPOULO και την σύζυγο του κα ΕΙΡΗΝΗ που διαμένουν στην Γερμανία που από την Δευτέρα έκαναν ότι μπορούσαν και με ενημέρωναν ταυτόχρονα. Συγκεκριμένα με προσωπική τηλεφωνική επαφή του Dr. Mastragelopoulou (που είναι διευθυντής σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο) με το κέντρο INI, που κατάφεραν να λάβουμε μέσω e-mail χθες θετική απάντηση.

Ευχαριστώ επίσης και όλους όσους προσπάθησαν να μας βοηθήσουν και ιδιαίτερα τον κ. Πλεύρη που είναι απολύτως κατανοητό ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω covit19 και γενικά υπουργείου δεν τον άφησαν να ασχοληθεί όσο θα ήθελε. Η καλή θέληση, το ενδιαφέρον και η προσπάθεια εκ μέρους του υπουργού ασφαλώς και δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα

Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στην ΜΥΡΤΩ μου. Πιστεύω ότι η αγάπη και η θετική σκέψη ήταν ουσιαστικά στην όλη πορεία αυτών των ημερών.

Μα πάνω και πρώτα απ' όλα στον Θεό που μας βοηθάει σε όλες τις δυσκολίες μα προχωράμε.

Νεότερα θα έχω τις προσεχείς μέρες και θα τα επικοινωνήσω γιατί έχω ηθική υποχρέωση σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για την ΜΥΡΤΩ».

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v