Νιώθω λες και γεννήθηκα για να γίνω αγορομάνα

Νιώθω λες και γεννήθηκα για να γίνω αγορομάνα

Πριν κάνω παιδιά, ήθελα κοριτσάκια και ονειρευόμουν να έχω μαζί τους τη σχέση που έχω με την μαμά μου. Όταν ήρθε η ώρα να κάνω οικογένεια, όμως, έπειτα από αρκετά χρόνια προσπάθειας, έμεινα έγκυος στον πρώτο μου γιο. Δύο χρόνια αργότερα, γέννησα ακόμα ένα αγοράκι και η οικογένειά μας ολοκληρώθηκε.

Έκτοτε, κατάλαβα ότι τελικά γεννήθηκα για να γίνω αγορομάνα! Με τα αγόρια μου καταλαβαινόμαστε απόλυτα και εκτιμώ ιδιαίτερα το χιούμορ τους.

Μπορεί να μην περνάμε χρόνο διαλέγοντας ρούχα ή χτενίσματα όπως φανταζόμουν πως θα έκανα με την κόρη μου, αλλά παίζουμε εκπληκτικά παιχνίδια, μοιραζόμαστε κάρτες ποδοσφαιριστών, παρακολουθούμε αθλήματα, συζητάμε και έχουμε αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό. 

Με τους γιους μου μοιραζόμαστε μια ξεχωριστή σχέση. Μπορεί να μην μοιάζει πολύ με τη σχέση που έχω με την μητέρα μου (η οποία είναι η κολλητή μου και η μεγαλύτερη θαυμάστριά μου), αλλά είμαι το αποκούμπι τους και ο άνθρωπος που τους καταλαβαίνει πάντα. Με λίγα λόγια, μου έχουν και τους έχω αδυναμία!

Στόχος μου είναι να μεγαλώσω δύο σωστούς ανθρώπους, ώριμους και με αξίες, που θα γίνουν ευτυχισμένοι ενήλικες. Δίπλα τους, θα είναι ευτυχισμένες πρώτα οι γυναίκες τους κι έπειτα τα παιδιά τους. Και βαθιά μέσα μου νομίζω πως αυτός έπρεπε να είναι ο προορισμός μου στη ζωή: να μεγαλώσω τα δύο υπέροχα αγόρια μου όσο καλύτερα μπορώ!

Ελεύθερη μετάφραση από Her View From Home

v