Βρέθηκε 3χρονος που είχε εξαφανιστεί – περιπλανιόταν μόνος του για 3 μέρες

Βρέθηκε 3χρονος που είχε εξαφανιστεί – περιπλανιόταν μόνος του για 3 μέρες

Ένα αγοράκι 3 ετών που είχε εξαφανιστεί την προηγούμενη Τετάρτη έξω απ’ το σπίτι του σε περιοχή του Τέξας, βρέθηκε σώο το πρωί του Σαββάτου και ξαναγύρισε στην αγκαλιά της μητέρας του.

«Χαμογελούσε, ήπιε πολύ νερό και γενικά έδειχνε να είναι σε καλή κατάσταση», είπε στα ΜΜΕ ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής. Όπως ήταν φυσιολογικό, ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις συνοδευόμενος από την πανευτυχή μαμά του.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, παρ’ ότι την προηγούμενη μόλις ημέρα η κολοσιαία επιχείρηση αναζήτησης (αστυνομικοί, εθελοντές και οχήματα έψαχναν ασταμάτητα το παιδί) είχε τεθεί σε αναστολή μέχρι να έρθει κάποια σημαντική πληροφορία. 

Ευτυχώς, τον μικρό βρήκε ένας άντρας που έμαθε για την εξαφάνισή του το προηγούμενο βράδυ και το πρωί μπήκε στο δάσος να ψάξει κι αυτός. Μετά από 2 ώρες αναζήτησης, άκουσε ήχους που αρχικά νόμιζε ότι είναι κάποιο ζώο. Τελικά ήταν ο 3χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τον σωτήρα του, «ήταν πολύ ψύχραιμος, δεν έτρεμε ούτε έδειχνε να έχει φοβηθεί». Το σημείο όπου βρέθηκε απείχε μερικά χιλιόμετρα απ’ το σπίτι του.

Το παιδί είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Τετάρτης, την ώρα που η μητέρα και η γιαγιά του ξεφόρτωναν τα ψώνια απ’ το αυτοκίνητο. Ο μικρός κυνήγησε τον σκύλο του γείτονα για να παίξει και έκτοτε δεν τον ξαναείδε κανείς, παρ’ ότι ο σκύλος επέστρεψε μετά από λίγο.

Πηγή: cnn.com

v