4χρονος το έσκασε από τον παιδικό - περιπλανιόταν μόνος σε πολυσύχναστο δρόμο

4χρονος το έσκασε από τον παιδικό - περιπλανιόταν μόνος σε πολυσύχναστο δρόμο

Μια εξοργισμένη μαμά ζητά απαντήσεις επειδή ο 4χρονος γιος της βρέθηκε να τριγυρνάει μόνος στους δρόμους μια βρετανικής πόλης, αφού το έσκασε από τον παιδικό σταθμό χωρίς να το καταλάβουν οι δασκάλες του.

Συγκεκριμένα, ο μικρός Alfie έφυγε από την τάξη του και στη συνέχεια άνοιξε την ξεκλείδωτη εξώπορτα του σχολείου και βγήκε στο δρόμο. Αφού περιπλανήθηκε για αρκετή ώρα, τον βρήκε μια περαστική να κλαίει και να ζητάει τη μαμά του. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και, αφού έψαξαν αρκετούς παιδικούς σταθμούς της περιοχής, εντόπισαν εκείνον που πήγαινε ο Alfie. Φυσικά κάλεσαν και τη μητέρα του η οποία μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν εξοργίστηκε. 

«Αυτό που συνέβη είναι ο χειρότερος εφιάλτης κάθε γονέα» δήλωσε, αποδίδοντας τις ευθύνες στον παιδικό σταθμό και τις δασκάλες του γιου της που όχι μόνο δεν κατάλαβαν πότε έφυγε το παιδί, αλλά δεν πήραν καν χαμπάρι ότι έλειπε. 

«Eγώ ήμουν ήσυχη ότι το παιδί είναι ασφαλές κι εκείνο περιπλανιόταν φοβισμένο σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Ευτυχώς τον βρήκε μια γυναίκα και κάλεσε την αστυνομία. Θα μπορούσε να τον είχε απαγάγει κάποιος ή να πάθει κάποιο ατύχημα» ανέφερε. 

Ο Alfie είπε στη μαμά του ότι αποφάσισε να φύγει από τον παιδικό σταθμό επειδή μία από τις δασκάλες του ήταν «φρικτή», όπως την χαρακτήρισε, και θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι τους. 

Πηγή: Dailyrecord.co.uk

v