«Kόρη μου, παντρέψου αυτόν που θα σε κάνει να χαμογελάς καθημερινά»

«Kόρη μου, παντρέψου αυτόν που θα σε κάνει να χαμογελάς καθημερινά»

H επιλογή του ανθρώπου με τον οποίο θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου δεν είναι εύκολη και δεν μπορεί να γίνεται με ελαφριά καρδιά. Ο έρωτας όμως είναι γνωστό πώς σε τυφλώνει και καμιά φορά τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά. Έχοντας αυτή τη γνώση, η παρακάτω μαμά συμβουλεύει την κόρη της για το πώς θα πρέπει να διαλέξει τον άνθρωπό της.

«O έρωτας κάποια στιγμή ξεφουσκώνει και αυτό που δένει ένα ζευγάρι είναι η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός. Η ζωή όμως έχει τα πάνω και τα κάτω της και οι δυσκολίες, η ρουτίνα και οι υποχρεώσεις πολλές φορές θα δοκιμάσουν μια σχέση.

Γι' αυτό κόρη μου, είναι σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο που θα σε κάνει να χαμογελάς καθημερινά. Που θα σε κάνει να νιώθεις σημαντική και πολύτιμη.

Έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και που θα αγαπήσει τα ελαττώματά σου με τον ίδιο τρόπο που αγαπάει τις αρετές σου.

Έναν άντρα που δεν θα φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του, ούτε θα σε κάνει να νιώσεις ποτέ ανασφαλής. Που θα ζητήσει ''συγγνώμη'' και θα την εννοεί.

Παντρέψου αυτόν που στις δυσκολίες θα βρίσκει το κουράγιο να σε κάνει να γελάς και θα σου δίνει δύναμη.

Εκείνον που είναι τρυφερός και παρατηρητικός. Αυτόν που θα μπορεί να καταλάβει από ένα βλέμμα ότι δεν είσαι καλά.

Τον άντρα που εκτός από σύντροφος θα γίνει και φίλος σου. Που θα του εμπιστεύεσαι τα όνειρα και τα μυστικά σου χωρίς φόβο και που θα ξέρει πότε χρειάζεσαι μια παρηγορητική αγκαλιά.

Παντρέψου τον άνθρωπο που θα θέλεις να έχουν για πάτερα τα παιδιά σου. 

Που θα σε βοηθάει, θα σε προσέχει και που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα φροντίζει να σου δείχνει πόσο σημαντική είσαι για εκείνον.

Βρες αυτόν που θα ξεκλειδώσει το πάθος μέσα σου. Το πάθος για ζωή και έρωτα.

Έναν ευγενικό άνθρωπο με τρόπους και καλή καρδιά.

Όταν βρεις αυτόν τον άντρα μην ξεχνάς να του δείχνεις πόσο τον εκτιμάς καθημερινά»

v