H γυναίκα που παντρεύτηκες υπάρχει ακόμα...απλά είναι κουρασμένη

H γυναίκα που παντρεύτηκες υπάρχει ακόμα...απλά είναι κουρασμένη

Σήμερα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχα προγραμματίσει. Ιδανικά, θα έπρεπε να βρίσκομαι με τον άντρα μου διακοπές. Να πίνουμε ένα ωραίο κοκτέιλ και να αναπολούμε τον μήνα του μέλιτος που πήγαμε πριν από 10 χρόνια.

Ωστόσο με ένα 6χρονο, ένα 4χρονο και ένα μωρό 4 μηνών ξέραμε εξαρχής ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατον. Αντί αυτού, θα γιορτάζαμε την επέτειό μας σε μια πιτσαρία κοντά στο σπίτι μας.

Το περίμενα πώς και πώς... Να περάσουμε λίγο χρόνο οι δυο μας. Θεωρούσα πώς όλα θα πήγαιναν όπως τα είχα φανταστεί. Έκανα λάθος...

Η κόρη μου ήταν αναστατωμένη και δεν ήθελε ούτε να κοιμηθεί, ούτε να θηλάσει. Τα αγόρια μου τσακώνονταν και έκαναν φασαρία και εγώ εκνευριζόμουν ακόμα περισσότερο. 

Ήθελα να ετοιμαστώ, να περιποιηθώ τον εαυτό μου, να φτιαχτώ και να αισθανθώ σέξι. Αλλά ήταν αδύνατο κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Πώς θα μεταμορφωνόμουν από μια κουρασμένη μαμά σε μια όμορφη σύζυγο, όταν μετά βίας προλάβαινα να κάνω ένα γρήγορο ντους; Λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο απ' ότι φαίνεται, καθώς υπολόγιζα ότι θα έκανα μπάνιο όσο η μικρή μου κοιμόταν.

Για να μην παρεξηγηθώ, λατρεύω να κοιμίζω το μωρό μου. Το προτιμώ απ' το να καλλωπίζομαι μπροστά σ' ένα καθρέφτη και να ψάχνω επί ώρες τι θα φορέσω για να βγω.

Aλλά μια στο τόσο θέλω να νιώσω όπως παλιά - να βρω τον παλιό μου εαυτό. Τότε που όλα ήταν πιο εύκολα και με τον άντρα μου μπορούσαμε να πάμε όπου θέλουμε χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν.

Σκέφτηκα να μην κάνω τίποτα ιδιαίτερο και να πάω στο ραντεβού μας όπως ήμουν: άβαφη και με τα μαλλιά μου πιασμένα σε μια αλογοουρά. Ο άντρας μου θα καταλάβαινε...Στο κάτω - κάτω, ήξερε ότι ήταν μια δύσκολη μέρα.

Ένιωσα τύψεις όμως... Σαν να έχω παραιτηθεί και να μη θέλω να προσπαθήσω. Αλλά αλήθεια προσπαθώ.

Κάποτε κάποιος μου είχε δώσει μια συμβουλή: να μην κάνω τόσα πράγματα μέσα στη μέρα, ώστε να έχω ενέργεια και για τον άντρα μου. 

Ε, λοιπόν το προσπάθησα!  Σήμερα θεωρητικά θα ήταν μια χαλαρή μέρα. Να, όμως, που τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενα. Γι' αυτό, λοιπόν, θα κάτσω να νανουρίσω το μωράκι μου. Έτσι με βρεγμένα μαλλιά, άβαφη - γιατί δεν προλαβαίνω.

Γιατί παντρεύτηκα έναν υπέροχο άντρα που ακόμα κι έτσι με βρίσκει ποθητή. Κι ας μη νιώθω καθόλου σέξι. Το μόνο που θα ήθελα να ξέρει είναι ότι η γυναίκα που παντρεύτηκε υπάρχει ακόμα... απλώς είναι κουρασμένη. Παραμένω ακόμα εκείνο το κορίτσι που αγάπησε.

Κάποτε θα βρούμε τον χρόνο που μας αξίζει. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μας. Δεν πειράζει...

Πηγή: herviewfromhome.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v