Μαμά γέννησε παίδαρο 6,5 κιλών και άφησε μέχρι και τους γιατρούς άφωνους!

Μαμά γέννησε παίδαρο 6,5 κιλών και άφησε μέχρι και τους γιατρούς άφωνους!

Τον τελευταίο καιρό πολλές μαμάδες έχουν μοιραστεί στο διαδίκτυο τα κιλά των νεογέννητων μωρών τους. Κάποιες από αυτές μάλιστα άφησαν τον κόσμο άναυδο με τα τροφαντά μικρά τους. Το ίδιο ισχύει και για την Cary Patonai, η οποία όταν έφερε στον κόσμο τον γιο αυτός ζύγιζε παραπάνω από 6 κιλά.

Σύμφωνα με τους Cary και Tim Patonai, το νεογέννητό τους, Finnley, γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Banner Thunderbird στις 4 Οκτωβρίου. Ο Finnley γεννήθηκε στις 38 εβδομάδες και ζύγιζε γύρω στα 6 κιλά και 400 γραμμάρια.

Αν σκεφτεί κανείς ότι το μέσο βάρος για ένα μωρό κυμαίνεται ανάμεσα στα 3 με 5 κιλά ο μικρός «γίγαντας» πραγματικά γεννήθηκε τεράστιος!

«Μόλις γέννησα, όλοι έμειναν άφωνοι! Φώναζαν ότι είναι τεράστιος και τον κοιτούσαν καλά-καλά. Ήταν τόσο τέλειος και στρογγυλός. Σαν μικρός αρκούδος!», είπε η μητέρα ενώ συνέχισε λέγοντας ότι το μέγεθος του Finnley δεν την εξέπληξε ιδιαίτερα. Στο τελευταίο υπερηχογράφημα, της είχαν πει ότι το μωρό της ζύγιζε 5 κιλά. Ωστόσο, της εξήγησαν ότι πολλές φορές γίνεται κάποιο λάθος και την καθησύχασαν ότι δεν θα ζυγίζει τόσο. Εκείνη όμως ένιωθε ότι ο μικρός της δεν θα ήταν και τόσο... μικρός.

Ο Finnley πέρασε οκτώ ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών μετά τη γέννησή του. «Ήταν μαζί με άλλα 3 μωρά και ζύγισε όσο και τα 3 μαζί» είπε γελώντας η Cary.

Στο τέλος όλα πήγαν καλά και ο μκρός «γίγαντας» πήγε στο σπίτι για να γνωρίσει τα μεγάλα του αδέρφια. Η Cary είπε ότι ο Finnley είναι το τρίτο της παιδί και γεννήθηκε αφού είχε 19 αποβολές από το 2008.

Να της ζήσει ο παίδαρος!

Πηγή: fox10phoenix.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v