Αν φτάναμε στο νοσοκομείο 1 ώρα αργότερα το μωρό μας δεν θα ζούσε...

Αν φτάναμε στο νοσοκομείο 1 ώρα αργότερα το μωρό μας δεν θα ζούσε...

Ένα ζευγάρι από την Αμερική δηλώνει ανακουφισμένο και τρισευτυχισμένο με τη γέννηση του μωρού τους, αφού πληροφορήθηκαν από τους γιατρούς πως αν η μέλλουσα μαμά δεν είχε ακούσει το ένστικτό της και δεν έφτανε εγκαίρως στο νοσοκομείο, ο μικρός τους μαχητής δεν θα ζούσε!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Daniel ένιωσε έντονο πόvο στο στομάχι και ξεκίνησε για το μαιευτήριο. Καθώς το ζευγάρι πήγαινε προς το νοσοκομείο, μειώθηκε ο καρδιακός ρυθμός του μωρού και όταν έφτασαν οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε υποστεί ρήξη πλακούντα και χρειαζόταν επείγουσα καισαρική τομή. «Μας είπαν ότι αν αργούσαμε μια ώρα, ο μικρός δεν θα τα είχε καταφέρει» λέει έντρομος ο Richard. 

Η γυναίκα μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο και το αγοράκι γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα, ζύγιζε μόλις 1 κιλό και 10 γραμμάρια, σχεδόν όσο ένας… ανανάς, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι γονείς του. 



To ζευγάρι, που έχει ακόμα 3 παιδιά, 19, 14 και 7 ετών, είπε πως μόλις γεννήθηκε ο μικρός Owen άρχισε να κλαίει σαν γατάκι. Στην αρχή τον πήρε για λίγο αγκαλιά η μαμά του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην εντατική και θα μείνει στο νοσοκομείο μέχρι τον Δεκέμβρη.

Ευτυχώς, όμως, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και ο Owen κερδίζει την μάχη μέρα με τη μέρα. Εξάλλου και το όνομά του δεν του δόθηκε τυχαία, αφού σημαίνει «νεαρός πολεμιστής». 

Πηγή: mirror.co.uk

v