Έμεινα έγκυος στο 3ο παιδί και ο άντρας μου θέλει να κάνω έκτρωση

Έμεινα έγκυος στο 3ο παιδί και ο άντρας μου θέλει να κάνω έκτρωση
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Καλησπέρα σας. Είμαι μια μαμά και έχω δύο παιδιά 4 και 5 ετών αντίστοιχα. Έμεινα έγκυος στο τρίτο μας παιδί πριν από ένα μήνα και ο άντρας μου κάνει τα πάντα για να με πείσει να κάνω έκτρωση. Απόψε που το έμαθε η μαμά μου έγινε θηρίο. Το βρίσκω απαράδεκτο να κάνει έτσι επειδή θα έρθει στο κόσμο μια νέα ζωή... Νιώθω απέραντη μοναξιά... Θέλω να τα βροντήξω και να πάρω τα παιδιά μου και να εξαφανιστούμε.

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Αντιλαμβάνομαι την αναστάτωση και τη δυσκολία σας. Είναι πολύ σημαντική απόφαση η ανάπτυξη της οικογένειας σας. Εφόσον δε θέτετε κάποιο ερώτημα στο μήνυμα σας, θα σταθώ σε ένα σημείο.

Μιλάτε σε πρώτο ενικό πρόσωπο. Αυτό μπορεί να εκφράζει μια γενικότερη δυσκολία στη σχέση σας, που προϋπάρχει της νέας εγκυμοσύνης σας και δεν αφορά διαφωνία μοναχά σε αυτό το θέμα.

Εάν θέλετε να προχωρήσετε όμορφα παρακάτω την οικογένεια σας, με όσα μέλη και αν αποκτήσετε, χρειάζεται να βάλετε τα δυνατά σας! Χρειάζεται μια συνολική φροντίδα σε πολλά επίπεδα. Χρειάζεται έγνοια για το μεταξύ σας και κατά καιρούς να διερωτάστε αν το πάτε καλά κι αν οδηγείτε προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτά τα ερωτήματα, είναι ζωτικής σημασίας. Δεν είναι αμφισβήτηση. Δεν είναι διαπραγμάτευση της σχέσης. Είναι διαρκής ενημερότητα, όπως χρειάζεται ο κάθε χάρτης ενημέρωση για να εμπεριέχει και τα νέα στοιχεία.

Σας εύχομαι να χαρείτε τα υπέροχα παιδιά σας εντός μιας υπέροχης σχέσης που θα επιμεληθείτε με πολλή αγάπη!

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v