Πιστιόλα: η μαμά μου έχει άνοια εδώ και 10 χρόνια - δεν με αναγνωρίζει πια

Πιστιόλα: η μαμά μου έχει άνοια εδώ και 10 χρόνια - δεν με αναγνωρίζει πια

Τη Λουκία Πιστιόλα τη γνωρίσαμε περισσότερο από τη σειρά «Εκείνες κι Εγώ» ως αρραβωνιστικά του Γιάννη Μπέζου, αλλά και από πολλές θεατρικές παραστάσεις. Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μανδραγόρας», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα πέτυχε τη γνωστή ηθοποιό, η οποία προχώρησε δηλώσεις - μεταξύ άλλων και για την ασθένεια της μητέρας της.

Αναφερόμενη στη μητέρα της, μίλησε για την άνοια που την ταλαιπωρεί και το γεγονός ότι δεν την αναγνωρίζει πλέον. Τα τρυφερά λόγια για τους γονείς της συγκίνησαν την ίδια αλλά και όλους όσους τα άκουσαν.

«Χαίρομαι τόσο πολύ όταν έρχομαι σε επαφή με κόσμο εν αντιθέσει με την τηλεόραση και τον φακό που είναι ένα νεκρό μέσο και με τρομάζει ακόμα. Το γούρι μου σε κάθε παράσταση είναι το δαχτυλίδι που φοράω που είναι της μαμάς μου. Είναι πολύ άρρωστη. Είναι με άνοια δέκα χρόνια και δε με γνωρίζει πια.

Από τότε, όλες οι παραστάσεις που κάνω είναι αφιερωμένες σε αυτή και τον πατέρα μου που με μεγάλωσαν υπέροχα και πολύ ευτυχισμένα. Τους νιώθω πάντα δίπλα μου. Άγχος είχα μόνο όταν ήταν η μάνα μου από κάτω. Ποτέ άλλοτε» είπε με τρεμάμενη φωνή η Λουκία Πιστιόλα.

Πηγή: in.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v