Νέα γυναικοκτονία: πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του για να την εκδικηθεί

Νέα γυναικοκτονία: πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του για να την εκδικηθεί

Οι γυναικοκτονίες στη χώρα μας μοιάζουν να μην έχουν τέλος, αφού πριν από δυο μέρες σημειώθηκε η 17η στη Νέα Μάδυτο, ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Δράστης και θύμα, ήταν μαζί για περισσότερα από 30χρόνια και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι.

 

O 56χρονος που διέμενε στα Τρίκαλα πυροβόλησε την εν διαστάσει γυναίκα του με καραμπίνα, επειδή δεν δεχόταν τον χωρισμό τους. 

Συγγενείς του 55χρονου θύματος, ανέφεραν πως η ζωή της είχε μετατραπεί σε μαρτύριο, καθώς ο 56χρονος την κακοποιούσε, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να την απειλήσει μέχρι και με μαχαίρι. Η 55χρονη, βρήκε το κουράγιο να τον εγκαταλείψει πριν από 3,5 -4 χρόνια ενώ τον τελευταίο μήνα φιλοξενούνταν στο σπίτι του αδερφού της, στην Νέα Μάδυτο.

«Ήθελε να την εκδικηθεί»

Ο γυναικοκτόνος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, την ζήλευε και την παρακολουθούσε, ενώ ήθελε να την εκδικηθεί επειδή είχε προχωρήσει τη ζωή της και είχε κάνει νέα σχέση. 

Αυτός φέρεται να ήταν ο λόγος που την ώρα που η γυναίκα έμπαινε στο ζαχαροπλαστείο της περιοχής, πήγε από πίσω της με την καραμπίνα στα χέρια και την πυροβόλησε. Στη συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

Στον Εισαγγελέα ο γυναικοκτόνος

Οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες και έτσι κατάφεραν και εντόπισαν τον δράστη της δολοφονίας κοντά σε οικισμό Ρομά στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών.

Ο ίδιος τους υπέδειξε και το σημείο στο οποίο είχε κρύψει την καραμπίνα. Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος, κατά την στιγμή της δολοφονίας, είχε φορέσει μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, γι' αυτό οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για γυναίκα δράστη. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως η γυναίκα δολοφονήθηκε από τα χέρια της πεθεράς της, κάτι που διαψεύσθηκε. 

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v