Πυροσβέστες ντύθηκαν Άη Βασίληδες και μοίρασαν δώρα σε παιδιά με καρκίνο

Πυροσβέστες ντύθηκαν Άη Βασίληδες και μοίρασαν δώρα σε παιδιά με καρκίνο

Φέτος τα Χριστούγεννα, σε αντίθεση με πέρσι, θα τα γιορτάσουμε μαζί με τους αγαπημένους μας με τραγούδια, χορό και αγκαλιές. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι γύρω μας υπάρχουν παιδιά που θα περάσουν τις γιορτές στο νοσοκομείο παλεύοντας για τη ζωή τους.

Παιδιά που, όσο εμείς προετοιμαζόμαστε για το ρεβεγιόν, εκείνα βρίσκονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα» και δίνουν αγώνα να νικήσουν τον καρκίνο. 

Σε αυτά τα παιδιά θέλησε να χαρίσει χαμόγελα χαράς, αισιοδοξία και ελπίδα οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ε.Μ.Α.Κ διοργανώνοντας μια μαγική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον προαύλιο Μονάδας την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021. 

Το μαγικό σκηνικό στήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης όταν «ιπτάμενοι πυροσβέστες» ξεκίνησαν να κατεβαίνουν από την οροφή του κτιρίου με σχοινιά, προσφέροντας μπαλόνια και δώρα στα παιδιά που τους περίμεναν με ανυπομονησία στα παράθυρα των δωματίων τους.

Την ίδια ώρα, από την πυροσβεστική κλίμακα που είχε στηθεί στο κέντρο του προαύλιου της Μονάδας, κατέβηκε ο Άγιος Βασίλης ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους και με τη βοήθεια καλικάντζαρων μοίρασε δώρα και μπαλόνια στα παιδιά που βρίσκονταν στο προαύλιο.

Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Μπάντας του Πυροσβεστικού Σώματος δημιουργούσαν μια μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ζεσταίνοντας τις παιδικές καρδιές των μικρών ασθενών που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Πηγή: enikos.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v