Μαμά 5 παιδιών: όταν καλούν ένα παιδί μου σε πάρτι, στέλνω μαζί και τα άλλα 4!

Μαμά 5 παιδιών: όταν καλούν ένα παιδί μου σε πάρτι, στέλνω μαζί και τα άλλα 4!

Μια δημοφιλής μαμά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ζει στην Νότια Καρολίνα με τα 5 παιδιά της, μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο στο TikTok και στο Instagram όπου αποκάλυψε πως αν ένα από τα παιδιά της είναι καλεσμένα σε παιδικό πάρτι, πάει μαζί ολόκληρη η οικογένεια!

Το μικρότερο παιδί της, Wilder, είναι 4 μηνών και το μεγαλύτερο 9 ετών. «Όταν καλείς ένα παιδί μου σε πάρτι», έγραψε στα social media, «καλείς αυτόματα και τα 4 αδέλφια του! Μην ανησυχείς, όμως, φέρνουμε υπέροχα δώρα» συμπλήρωσε. 

Ωστόσο, ρώτησε και τις άλλες μαμάδες αν ακολουθούν το παράδειγμά της ή αν αφήνουν τα αδέλφια του… μικρού καλεσμένου, σπίτι. Η συζήτηση μεταξύ των γονιών σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να πηγαίνεις σε παιδικά πάρτι με όλα τα παιδιά ή μόνο με αυτό που έχουν καλέσει, άναψε για τα καλά!

Κάποιοι υποστήριξαν πως αυτό που κάνει η Wilder είναι αγενές. «Αν προσκαλείς ένα παιδί σε πάρτι, το προσκαλείς επειδή έχει μια συγκεκριμένη κοινωνική αλληλεπίδραση με το παιδί σου - κάτι που δεν έχουν τα αδέλφια του!» σχολίασε κάποιος. 

«Αν εμφανιζόταν στο πάρτι μου όχι μόνο το παιδάκι που κάλεσα αλλά και τα αδέλφια του, αρχικά θα ξαφνιαζόμουν αλλά στη συνέχεια θα χαιρόμουν γιατί όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτεροι! Αρκεί τα αδελφάκια του να ήταν ευγενικά και να μην γκρέμιζαν το σπίτι» σχολίασε κάποιος άλλος. 

Πάντως η Wilder δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ο άντρας της δουλεύει πολλές ώρες και άρα αναγκάζεται να παίρνει όλα τα παιδιά μαζί της στα παιδικά πάρτι επειδή δεν έχει που να τ’ αφήσει. «Ξέρω ότι δεν συμφωνούν όλοι με την επιλογή μου, γι' αυτό φροντίζω να κάνω ξεχωριστά και ακριβά δώρα στον μικρό οικοδεσπότη για να επανορθώνω» αναφέρει, σημειώνοντας πως τα 5 παιδιά της έχουν κοντινές ηλικίες, κάτι που διευκολύνει την κατάσταση. 

Πηγή: people.com

v