Τρεις ανήλικοι ξυλοκόπησαν 14χρονο και του άρπαξαν το κινητό

Τρεις ανήλικοι ξυλοκόπησαν 14χρονο και του άρπαξαν το κινητό

Μια εφιαλτική νύχτα έζησε ένας 14χρονος στο Ζάππειο όταν έπεσε θύμα 3 συνομηλίκων του, τους οποίους γνώρισε μέσω social media. Ο μαθητής γυμνασίου ξυλοκοπήθηκε από τους ανήλικους οι οποίοι του είχαν στήσει παγίδα προκειμένου να του αφαιρέσουν αντικείμενα αξίας που είχε πάνω του.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής. Το θύμα είχε κλείσει ραντεβού με τον έναν από τους τρεις ανήλικους δράστες στην πλατεία Συντάγματος. Οι δύο τους είχαν γνωριστεί μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα για τη μουσική.

Όταν ο 14χρονος έφτασε στην πλατεία Συντάγματος, εκτός από τον νέο του «φίλο» που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο τον περίμεναν ακόμα δύο άτομα. Άρχισαν να συνομιλούν και τότε η τριάδα πρότεινε στο 14χρονο να πάνε στο Ζάππειο.

Μόλις η παρέα βρέθηκε στο Ζάππειο, οι δράστες άλλαξαν συμπεριφορά απέναντι στον 14χρονο. Του ζήτησαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο και το καπέλο του. Όταν το θύμα αρνήθηκε, οι τρεις ανήλικοι, ηλικίας 15, 14 και 13 ετών αντίστοιχα, άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, κλέβοντας το κινητό του τηλέφωνο και το καπέλο του. 

Ωστόσο, δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν. Στην περιοχή βρίσκονταν άνδρες τις ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο γονείς του 14χρονου ειδοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς για το συμβάν, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να μεταβεί στο Ζάππειο προκειμένου να ηρεμήσει το παιδί του και να δει εάν χρήζει κάποιας ιατροφαρμακευτικής βοήθειας.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v