Αξιοθαύμαστη μαμά μεγαλώνει μόνη 3 αγόρια με εγκεφαλική παράλυση

Αξιοθαύμαστη μαμά μεγαλώνει μόνη 3 αγόρια με εγκεφαλική παράλυση

Η αξιοθαύμαστη μαμά από τη Ρωσία έχασε τον άντρα της πριν 6 χρόνια και πλέον μεγαλώνει ολομόναχη τα τρίδυμα αγόρια της που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση. Η αξιέπαινη προσπάθειά της να τους χαρίσει μια όμορφη ζωή, αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς γονείς.

Η Εκατερίνα από το Νοβοσιμπίρσκ στη Ρωσία, είναι αποφασισμένη να τους χαρίσει τη ζωή που τους αξίζει. Ασχολείται συνέχεια μαζί τους, τους δίνει ερεθίσματα και προσπαθεί να τους παρέχει μια έντονη και γεμάτη ζωή: πηγαίνουν θέατρο, κινηματογράφο, οργανώνουν πάρτι, κάνουν προπονήσεις και ταξιδεύουν. 

Τα τρίδυμα αγόρια διαγνώστηκαν με εγκεφαλική παράλυση στην ηλικία των 10 μηνών και, παρά τις ελπίδες του ζευγαριού ότι θα νικούσαν την πάθησή τους, δεν στάθηκε δυνατό. Ωστόσο, αφιέρωσαν και οι δύο τη ζωή τους στα αγόρια τους μέχρι πριν 6 χρόνια που ο μπαμπάς τους πέθανε πριν από κίρρωση του ήπατος. 

Η Εκατερίνα έμεινε μόνη να φροντίζει τα παιδιά της, αφιερώνοντάς τους όλη της την ενέργεια. Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, τα αγόρια της ήταν εκείνα που της έδωσαν δύναμη να ξεπεράσει τη  θλίψη της για τον θάνατο του άντρα της.



Στην αξιοθαύμαστη προσπάθειά της συμβάλλουν οι κάτοικοι της περιοχής όπου ζει καθώς και ο δήμαρχος της πόλης  τους πρόσφερε ένα ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο. Οι φίλοι και οι γείτονες, με τη σειρά τους, εξασφάλισαν για την οικογένεια ειδικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των εφήβων στο σπίτι.

Η Εκατερίνα, όταν δεν περνάει χρόνο με τους γιους της, ασχολείται με την αυτό-ανάπτυξη και τη γιόγκα. Παράλληλα, διατηρεί ένα κανάλι στο YouTube, όπου περιγράφει τη ζωή με παιδιά με ειδικές ανάγκες. Το σύνθημά της είναι να ζει, να αγαπάει και ποτέ να μην το βάλει κάτω και αυτό είναι μια πραγματική πηγή έμπνευσης για όλους.

Πηγή: holod.media

v