Μωρά βρέθηκαν σώα κάτω από μπανιέρα μετά από θύελλα που διέλυσε το σπίτι τους

Μωρά βρέθηκαν σώα κάτω από μπανιέρα μετά από θύελλα που διέλυσε το σπίτι τους

Δύο μωράκια επέζησαν από θαύμα όταν μια θύελλα διέλυσε το σπίτι τους. Η γιαγιά τους λίγο πριν συμβεί αυτό, τα είχε τοποθετήσει στη μπανιέρα με μια κουβέρτα, ένα μαξιλάρι και ένα αντίτυπο της Βίβλου. Όταν «χτύπησε» ο ανεμοστρόβιλος η μπανιέρα παρασύρθηκε με τα παιδιά μέσα, όμως, τα αδερφάκια βρέθηκαν σώα.

Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να διαλυθεί το σπίτι της οικογένεια; από τους ισχυρούς ανέμους. Τότε, η γιαγιά είδε την μπανιέρα να ξεριζώνεται από το πάτωμα, με τα δύο εγγόνια της ακόμα μέσα.

«'Εψαχνα παντού για να δω πού μπορεί να είναι η μπανιέρα», δήλωσε η Lutz στο WFIE, ενώ είπε ότι το μόνο που προσευχόταν είναι να μην έχουν πάθει τίποτα.

Η γιαγιά έψαχνε μανιωδώς στα χαλάσματα, φωνάζοντας τα ονόματά τους και προσπαθώντας να βρει οποιονδήποτε μπορούσε να τη βοηθήσει. Ταυτόχρονα, πονούσε και η ίδια, αφού είχε χτυπηθεί στο κεφάλι από τη δεξαμενή νερού.

Είναι αξιοσημείωτο ότι και τα δύο παιδιά είχαν καταφέρει να επιβιώσουν μετά την προσγείωσή τους στην μπροστινή αυλή. Επειδή ήταν βράδυ, η Lutz τα έψαχνε στο σκοτάδι, χωρίς φακό. Μόλις όμως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν γρήγορα τα αγόρια κάτω από την μπανιέρα, η οποία είχε αναποδογυρίσει πάνω τους. Επειδή προστατεύονταν από την μπανιέρα, τα τραύματά τους ήταν ελάχιστα και δεν είχαν καν βραχεί από τη βροχή που έπεφτε καταρρακτωδώς.

Τα αγόρια τώρα είναι ασφαλή και σώα και πίσω στην αγκαλιά των γονιών τους.

Πηγή: cafemom.com

v