Πατέρας δολοφόνησε το 7χρονο παιδί του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

Πατέρας δολοφόνησε το 7χρονο παιδί του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Ιταλία το στυγερό έγκλημα ενός 40χρονου, ο οποίος δολοφόνησε την Πρωτοχρονιά τον 7χρονο γιο του, έκρυψε το πτώμα στην ντουλάπα και στη συνέχεια προσπάθησε να μαχαιρώσει την 36χρονη πρώην σύζυγό του.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στη Βαρέζε, πόλη του ιταλικού Βορρά, την Πρωτοχρονιά. Ο Ντάβιντε Παϊτόνι, αφού έκρυψε το πτώμα του παιδιού, τηλεφώνησε στη σύζυγο του, με την οποία είναι σε διάσταση και της ζήτησε να έρθει να της παραδώσει, δήθεν, το παιδί. Όταν την είδε, προσπάθησε να τη μαχαιρώσει, αλλά η γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί και να σωθεί.

Σε γραπτό μήνυμα που άφησε πλάι στο πτώμα του παιδιού, ανέφερε ότι η δολοφονία αποτελούσε πράξη εκδίκησης εναντίον της γυναίκας του και ζητούσε συγγνώμη μόνο από τον ηλικιωμένο πατέρα του.

Ο δράστης φέρεται να είχε σκοπό να αυτοκτονήσει, αλλά τον εντόπισε η αστυνομία έπειτα από ανθρωποκυνηγητό και τον συνέλαβαν.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι το έγκλημα μπορούσε να είχε αποτραπεί εάν οι δικαστικές αρχές δεν είχαν επιτρέψει στον 40χρονο να περάσει την Πρωτοχρονιά με τον γιό του, αφού βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, λόγω απόπειρας δολοφονίας συναδέλφου του που είχε διαπράξει μόλις ένα μήνα νωρίτερα. Επίσης, έκανε χρήση κοκαΐνης και η γυναίκα του είχε ζητήσει διαζύγιο λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του.

Πηγή: thetoc.gr

v