Χαϊκάλης: θα γίνω αστρολόγος - θα βοηθάω γυναίκες που προσπαθούν για παιδί

Χαϊκάλης: θα γίνω αστρολόγος - θα βοηθάω γυναίκες που προσπαθούν για παιδί

Μετά την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως ηθοποιός αλλά και ως πολιτικός, ο Παύλος Χαϊκάλης ανακοίνωσε τη νέα του κλίση η οποία δεν είναι άλλη από την αστρολογία! Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του, θα εστιάζει στη βοήθεια των γυναικών που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Και θα σας αποκαλύψω ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα», ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και άντρας «παλαιάς κοπής» όπως είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του. 

«Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός. 

Πηγή: alfavita.gr

v