Γιατί ένας άντρας που έχει σχέση θέλει να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου;

Γιατί ένας άντρας που έχει σχέση θέλει να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου;
Ερώτηση:
Γιατί ένας άντρας που έχει σχέση θέλει να βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου;
Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Θέτετε ένα εξαιρετικά γενικό ερώτημα, επομένως η απάντηση θα είναι επίσης γενική, χωρίς να έχω την πίστη ότι υπάρχουν εξηγήσεις που να ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Κάθε άνθρωπος έχει μοναδικά χαρακτηριστικά. Κάθε σχέση επίσης είναι μοναδική. Επομένως κάθε τι έχει να μελετηθεί μέσα στα ιδιαίτερα δικά του δεδομένα.

Με τους παραπάνω περιορισμούς λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι η θέαση ταινιών ερωτικού περιεχομένου, μπορεί να λειτουργεί είτε σε γυναίκες είτε σε άνδρες διεγερτικά, ανεξάρτητα από το εάν βρίσκονται ή όχι οι ίδιοι σε σχέση. Όπως κάθε είδους ταινία μας δημιουργεί κάποια συναισθήματα έτσι και οι ερωτικές ταινίες επίσης. Το περιεχόμενο των ταινιών που επιλέγει και απολαμβάνει κανείς να παρακολουθεί, τρόμου, δράσης, δράμα, κωμωδία κ.α σχετίζεται με τα πολύ ιδιαίτερα ατομικά του χαρακτηριστικά, όπως είπαμε και παραπάνω.

Ελπίζω να σας έδωσα κάποια χρήσιμη πληροφορία για το πώς να προσεγγίσετε διαφορετικά το θέμα που σας απασχολεί.

Σας ευχαριστώ 

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v