Χαλακατεβάκης: έγινα χαζομπαμπάς στα 63 - ήταν το ωραιότερο δώρο της ζωής μου

Χαλακατεβάκης: έγινα χαζομπαμπάς στα 63 - ήταν το ωραιότερο δώρο της ζωής μου

Ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο διαχειριστής των «Απαράδεκτων» και ο γλυκύτατος φούρναρης στο «Καφέ της Χαράς», μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε αλλά και για το δώρο της πατρότητας που είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί. Μάλιστα, απάντησε με τον δικό του τρόπο στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε επειδή έγινε πατέρας στα 63 του χρόνια.

Τον Ιούλιο του 2021 ο ηθοποιός έγινε πατέρας και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Περιγράφει τον εαυτό του ως χαζομπαμπά και η γέννηση του παιδιού του έχει δώσει κουράγιο σε εκείνον και τη σύζυγό του.

«Νομίζω ότι το παιδί είναι το ωραιότερο δώρο που έχω πάρει στη ζωή μου. Είναι κάτι που δεν το διαπραγματεύομαι», είπε και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να απαντήσει σε όσα σχόλια έγιναν σχετικά με το γεγονός ότι έγινε πατέρας στα 63. Όπως είπε ο ίδιος, σημασία έχει τι νιώθει εκείνος και η οικογένειά του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως εντόπισε πως είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όταν τον έπιασαν έντονοι πόνοι: «Είπα ‘πάω στο νοσοκομείο, γιατί δεν αισθάνομαι καλά και εντόπισα ότι είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το αντιμετώπισα με θάρρος και γενναιότητα και προχώρησα τη ζωή μου. Είχε κάνει μετάσταση, δεν ήταν νέος καρκίνος. Έχουν περάσει 12 χρόνια και είμαστε καλά. Το αντιμετώπισα με γενναιότητα και με τη στήριξη της Δέσποινας και της οικογένειάς μου. Οι συγγενείς μου ήταν πάντα δίπλα μου, αλλά διακριτικοί», ανέφερε.

Πηγή: megatv.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v