Γέννησε το μωρό της δίδυμης αδερφής της και την έκανε επιτέλους μαμά

Γέννησε το μωρό της δίδυμης αδερφής της και την έκανε επιτέλους μαμά

Όταν η  Brittany Daniel διαγνώστηκε με προχωρημένο καρκίνο, ήξερε πως δεν είχε καμία πιθανότητα να μείνει έγκυος με φυσικό τρόπο. Χάρη στο πολύτιμο δώρο της δίδυμης αδελφής της, όμως, κατάφερε να κρατήσει αγκαλιά το μωράκι της αναγνωρίζοντας πως «τελικά, τίποτα δεν είναι αδύνατο».

Η γυναίκα υπεβλήθη σε αυστηρή χημειοθεραπεία το 2011 μετά τη διάγνωση καρκίνου σε στάδιο 4, η οποία εξάλειψε κάθε πιθανότητα να συλλάβει παιδιά. Όταν επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της για να μιλήσουν για το ενδεχόμενο εξωσωματικής γονιμοποίησης, της εξήγησε πως οι πιθανότητες να μείνει έγκυος με δικά της ωάρια ήταν μηδενικές. 

Τότε η Cyntia, η δίδυμη αδελφή της και μητέρα τριών παιδιών, δέχτηκε να δωρίσει δικά της ωάρια ώστε η Brittany να γίνει επιτέλους μαμά. Ο γυναικολόγος της, μάλιστα, της είπε πως επειδή οι δύο δίδυμες αδελφές μοιράζονται το ίδιο DNA, το παιδί που θα γεννήσει θα είναι κυριολεκτικά σαν δικό της. 

Έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος, όμως, στράφηκαν στην παρένθετη μητρότητα. Η Cyntia προθυμοποιήθηκε για ακόμα μια φορά να βοηθήσει την αδελφή της. Έτσι, φιλοξένησε στη μήτρα της για εννιά μήνες το παιδί της αδελφής της. 

«Το παιδί μας είναι καρπός καλοσύνης και βαθιάς αγάπης» λέει σήμερα η νέα μητέρα κρατόντας την κόρη της αγκαλιά. Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και δεν θα ξεχάσει ποτέ πως το οφείλει στην δίδυμη αδελφή της.

Πηγή: goodmorningamerica.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v