Μαμά νόμιζε ότι ήταν άρρωστη, αλλά ήταν... ετοιμόγεννη!

Μαμά νόμιζε ότι ήταν άρρωστη, αλλά ήταν... ετοιμόγεννη!

Ευχάριστα και αναπάντεχα τα νέα για μια νεαρή γυναίκα και την οικογένειά της, όταν πήγε στο νοσοκομείο πιστεύοντας ότι είναι άρρωστη, αλλά τελικά ήταν απλώς... ετοιμόγεννη. Η Megan Stratton δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος, ενώ μάλιστα έπαιρνε και αντισυλληπτικά.

Το βράδυ, πριν από την γέννηση της κόρης της, η Megan ένιωσε αφόρητους πόνους και φοβούμενη για την υγεία της πήγε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και ανακάλυψε ότι ήταν... ετοιμόγεννη.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, ούτε είχα νιώσει κάποια κίνηση. Προσπαθούσα να χάσω βάρος. Έχω κόψει τη γλουτένη και τα γαλακτοκομικά και νόμιζα ότι εκεί οφείλεται το φούσκωμα... Τελικά, δεν έφταιγε η διατροφή μου», είπε η μητέρα.

Η Stratton γέννησε λίγο μετά αφότου έφτασε στο νοσοκομείο και μόλις τα πράγματα ηρέμησαν, τηλεφώνησε στον σύζυγό της.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω... Σίγουρα είχαμε κάποιον να μας προσέχει τους τελευταίους εννέα μήνες», δήλωσε ο Matt Stratton.

Οι Stratton είπαν ότι η γέννηση της κόρης τους Madison είναι αληθινό δώρο!

«Πριν από τέσσερα χρόνια, χάσαμε την κόρη μας από SIDS (σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου), οπότε αυτό μας συγκλόνισε. Αυτή ήταν η πρώτη μας κόρη και δύο χρόνια αργότερα αποκτήσαμε τον γιο μας, ο οποίος είναι καλά και υγιής. Ετοιμάζεται να γίνει δύο ετών τον Μάρτιο. Μετά, έρχεται αυτό το μικρό θαύμα που δεν ήταν προγραμματισμένο, προφανώς ήταν ένα δώρο...», δήλωσε ο Stratton.

Πηγή: news9.com

v