Κολλητές έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα και γέννησαν με 1 ώρα διαφορά!

Κολλητές έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα και γέννησαν με 1 ώρα διαφορά!

Δυο αχώριστες φίλες που έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα ανακάλυψαν ότι γεννούσαν την ίδια μέρα σε διπλανά κρεβάτια – 4 εβδομάδες πρόωρα και οι δυο τους!

Οι 34χρονες κολλητές Bev Rimes και η Hayley Russell έλαμπαν από χαρά τη μέρα της γέννας τους αφού ήξεραν ότι, μετά από τόσα χρόνια φίλες, είχαν μοιραστεί μια ακόμα απίθανη εμπειρία. Η Bev γέννησε ένα υπέροχο κοριτσάκι, την Lilly, και 1 ώρα αργότερα, η αγαπημένη της φίλη Hayley έφερε στον κόσμο το αγοράκι της, τον Henry.

«Όταν είδα την Hayley με το μωράκι της», λέει η Bev που έχει ακόμα 2 παιδιά, «ένιωσα ακόμα μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη και από αυτή που ένιωσα λίγο πριν, με τη γέννηση της κόρης μου. Ήταν κάτι σπάνιο αυτό που ζήσαμε και χαίρομαι πάρα πολύ και για τις δυο μας. Άκουγα τις φωνές της απ’ το διπλανό κρεβάτι και δεν πίστευα ότι συμβαίνει σε μας αυτό. Πόσo μάλλον, αφού έτυχε να γεννήσουμε και οι δύο 4 εβδομάδες πρόωρα, την ίδια ακριβώς ώρα».

Οι δυο τους έγιναν κολλητές το 2014, όταν η Bev άλλαξε δουλειά και γνώρισε την Hayley. Καθώς δενόταν όλο και περισσότερο, η Bev έγινε το στήριγμα της Hayley στον αγώνα της με την υπογονιμότητα και τη δυσάρεστη εμπειρία με τις δύο συνεχόμενες αποβολές της. Το γεγονός αυτό έκανε την ημέρα της γέννας τους ακόμα πιο ιδιαίτερη αφού η Bev ένιωθε διπλή αγωνία, τόσο για την ίδια όσο και για την έκβαση τη γέννας της κολλητής της, που περίμενε το πρώτο της παιδάκι μετά από αρκετές προσπάθειες.

«Όταν η Hayley μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της», θυμάται η Bev, «είχα μόλις μάθει ότι είμαι έγκυος και εγώ. Αμέσως ένιωσα ότι αν το έλεγα αμέσως, θα ήταν σαν να επισκιάζω το νέο της, μιας και εγώ ήμουν ήδη μαμά, ενώ εκείνη το λαχταρούσε καιρό. Έκλαψα από χαρά, περισσότερο για εκείνη παρά για μένα».

Το απίθανo στην ιστορία τους είναι ότι ο γιατρός τους έδωσε την ίδια καταληκτική ημερομηνία και ότι τα νερά και των δυο τους έσπασαν την ίδια μέρα, ακριβώς 4 εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Κάπως έτσι βρέθηκαν σε διπλανά κρεβάτια τοκετού με ένα μόνο παραβάν να τις χωρίζει και μοιράστηκαν τις γέννες της Lilly και του Henry που είναι πλέον σαν αδερφάκια. Μάλιστα, οι δυο κολλητές είναι ενθουσιασμένες που θα οργανώνουν κάθε χρόνο τα γενέθλια των παιδιών τους μαζί.

«Η Bev με στήριξε πολύ», λέει η Hayley, «αφού φοβόμουν διαρκώς μη συμβεί κάτι κακό και χάσω το μωρό μου για τρίτη φορά. Αυτές οι γέννες είναι κάτι που θα μας δένει για πάντα και θα θυμόμαστε συνέχεια. Ελπίζουμε μόνο και τα παιδιά μας να είναι τόσο αχώριστα όσο είμαστε κι εμείς».

Πηγή: metro.co.uk

v