10χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε βαλίτσα πεταμένη στα σκουπίδια

10χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε βαλίτσα πεταμένη στα σκουπίδια

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Γαλλία μετά την είδηση ότι η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στοιβαγμένο σε μια βαλίτσα, που είχε πεταχτεί σε κάδο σκουπιδιών...

Το πτώμα βρέθηκε την Πέμπτη σε μια μικρή πόλη που βρίσκεται ανατολικά του Παρισιού. Αρχικά, σήμανε συναγερμός όταν βρέθηκε αίμα στο σπίτι της οικογένειας και οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το που βρίσκεται ο 10χρονος και η μητέρα του. Οι έρευνες οδήγησαν στην ανακάλυψη της σωρού του άτυχου παιδιού που ήταν κρυμμένη σε μια βαλίτσα με ρόδες, σε έναν κάδο σκουπιδιών κοντά στο σπίτι της οικογένειας. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, το άτυχο παιδί είχε πολλά σοβαρά τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι.

Η 33χρονη μητέρα, την οποία η αστυνομία αναζητούσε από τότε που ο σύντροφός της σήμανε συναγερμό, συνελήφθη ως βασική ύποπτη για την παιδοκτονία σε άλλη κοντινή πόλη, στο σπίτι ενός μέλους της οικογένειας.

Προς το παρόν, έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 10χρονου αγοριού.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v