Μαμά γέννησε 2 φορές δίδυμα σε δύο χρόνια - 2 αγοράκια και 2 κοριτσάκια

Μαμά γέννησε 2 φορές δίδυμα σε δύο χρόνια - 2 αγοράκια και 2 κοριτσάκια

Η Kirsty Hannam, 31 ετών, διαγνώστηκε με ενδομητρίωση σε ηλικία 18 ετών και οι γιατροί της είπαν ότι ήταν πολύ απίθανο να μπορέσει να κάνει παιδιά. Τον Νοέμβριο του 2018, όμως, η Kirsty ανακάλυψε ότι περίμενε δίδυμα με τον σύντροφό της, τον οποίο γνώριζε μόλις τρεις μήνες.

Φυσικά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και στις  11 Ιουνίου του 2019 γέννησε τα πρώτα διδυμάκια της: τον William και τον Willow. Έξι μήνες αργότερα, επέστρεψε στο ίδιο νοσοκομείο που γέννησε με έντονους πόνους που  προκάλεσε η ενδομητρίωση και οι γιατροί της είπαν ότι τελικά θα χρειαζόταν υστερεκτομή λόγω της ασθένειας.

Ωστόσο, τρεις μήνες μετά, τον Μάρτιο του 2020, ανακάλυψε ότι ήταν ξανά έγκυος, πάλι με δίδυμα. Στις 14 Οκτωβρίου του 2020 κράτησε στην αγκαλιά της τις μικρές Alice και Aoife που γεννήθηκαν με καισαρική τομή. 

«Το να αποκτήσω τέσσερα παιδιά σε διάστημα 2 ετών ενώ νόμιζα πως δεν θα γίνω ποτέ μαμά, ήταν κάτι παραπάνω από θαύμα» λέει 31χρονη γυναίκα. «Όταν έχεις 4 δίδυμα, και μάλιστα όλα κάτω των 3 ετών, είναι χαοτικό αλλά νιώθω ευλογημένη και τυχερή. Έχουμε φτιάξει την ρουτίνα μας και όλα κυλάνε ήρεμα». 

Όσο για τον ευτυχισμένο μπαμπά, είπε πως στην αρχή τρόμαξε με την ιδέα των παιδιών, και μάλιστα διδύμων, αφού γνώριζε την μελλοντική μητέρα των παιδιών του μόλις τρεις μήνες. Σήμερα, όμως, δηλώνει πως η οικογένειά του είναι το παν και η Kristie η γυναίκα της ζωής του!

Πηγή: hulldailymail.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v