Μετά από 64 χρόνια γάμου «έφυγαν» σχεδόν μαζί, με λίγες μέρες διαφορά

Μετά από 64 χρόνια γάμου «έφυγαν» σχεδόν μαζί, με λίγες μέρες διαφορά

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Η αληθινή αγάπη αντέχει και στον χρόνο και στις δοκιμασίες που έρχονται με το πέρασμά του.  Ναι, το για «πάντα μαζί» συμβαίνει, όπως και στην περίπτωση αυτού του ζευγαριού, όπου μετά από 64 χρόνια γάμου «έφυγαν» σχεδόν μαζί, με λίγες μέρες διαφορά.

O David και η Sondra Zorn, είπαν το τελευταίο αντίο τον περασμένο μήνα, κρατώντας ο ένας σφιχτά το χέρι του άλλου σ' ένα δωμάτιο νοσοκομείου. «Είναι μια ιστορία αγάπης και αφοσίωσης», δήλωσε η Deanna Wilkins, μία από τις κόρες των Zorns.

Η Wilkins δήλωσε ότι κατάφερε να περάσει χρόνο και με τους δύο γονείς της πριν πεθάνουν τον Ιανουάριο. Καθόταν στο δωμάτιο του νοσοκομείου τους, ανάμεσα στα κρεβάτια τους, ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική.

Ενώ το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν διατηρεί ιδιωτικά δωμάτια για τους ασθενείς του, κατάφερε να τοποθετήσει το ζευγάρι μαζί στο ίδιο δωμάτιο.

Η κατάσταση υγείας του ηλικιωμένου ζευγαριού ήταν σοβαρή εξαιτίας των επιπλοκών που τους προκάλεσε ο COVID-19. Η Wilkins είπε ότι όταν η μητέρα της μεταφέρθηκε στο δωμάτιο του πατέρα της στο νοσοκομείο, οι νοσοκόμες ένωσαν τα χέρια του ζευγαριού μαζί και είδε το σώμα της μητέρας της να χαλαρώνει. Αν και η Sondra δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, η κόρη της είπε ότι αισθάνθηκε την παρουσία του συζύγου της.

Η Sondra πέθανε στις 5 Ιανουαρίου και ενώ ο David πήρε εξιτήριο, άφησε την τελευταία του πνοή 4 ημέρες μετά, ακολουθώντας την αγαπημένη του.

Πηγή: shawlocal.com

 

v