Κοριτσάκι γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με... μια καρδιά στο λαιμό!

Κοριτσάκι γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με... μια καρδιά στο λαιμό!

Πολλά παιδιά έχουν γεννηθεί την πιο ερωτική μέρα του χρόνου. Έτσι, λοιπόν, η Vanessa Parker-Barnes δεν εξεπλάγη, όταν η κόρη της ήρθε στον κόσμο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πριν από 13 χρόνια. Αυτό που δεν περίμενε με τίποτα όμως ήταν ότι θα είχε ένα εκ γενετής σημάδι σε σχήμα καρδιάς στο λαιμό της. 

H Vanessa έγραψε στο Facebook: «Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει! Για εμάς όμως είναι τα γενέθλια της κόρης μας. Φέτος θα γίνει 13 ετών, μια έφηβη επιτέλους» και μοιράστηκε φωτογραφίες της κόρης της με το μοναδικό αυτό σημάδια στο λαιμό της.

«Όταν γεννήθηκε είχε δύο μικροσκοπικές κόκκινες κουκίδες στο λαιμό της, οι οποίες μεγάλωσαν και ενώθηκαν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια φωτεινή κόκκινη καρδιά μέχρι να γίνει 4 εβδομάδων (μεγάλωσε γρήγορα!). Είναι απίστευτο» σχολίασε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι το εκ γενετής σημάδι της κόρης της έχει ξεθωριάσει με τα χρόνια και πλέον δεν μοιάζει τόσο με καρδιά.

Στα σχόλια της ανάρτησης, πολλοί πρότειναν να κάνει τατουάζ την καρδιά στο λαιμό της όταν μεγαλώσει. «Ίσως, όταν μεγαλώσει, μπορεί να κάνει τατουάζ αυτή τη  καρδιά. Είναι πραγματικά ξεχωριστό», έγραψε κάποιος.

Η ιδέα άρεσε πολύ στη μητέρα, η οποία αντέδρασε θετικά. 

Πηγή: thesun.co.uk

v