«Αν είσαι μαμά και το αυτοκίνητό σου είναι… αχούρι, δεν είσαι η μόνη!»

«Αν είσαι μαμά και το αυτοκίνητό σου είναι… αχούρι, δεν είσαι η μόνη!»

Μια μαμά που το αυτοκίνητό της έχει σκόρπια παιχνίδια, ψίχουλα από μπισκότα, μισοδαγκωμένα κέικ και πεταμένα μπουφάν, θέλησε να παρηγορήσει και τις υπόλοιπες μαμάδες που έχουν… παρόμοια βιώματα για να μην νιώθουν άσχημα!

Η σκληρή αλήθεια είναι πως οι περισσότερες έχουμε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο και, αν τυχόν δει κάποιος τρίτος το αυτοκίνητό μας σε αυτό το χάλι, κοκκινίζουμε από ντροπή κι αρχίζουμε να καθαρίζουμε άτσαλα ό,τι μπορούμε. Ωστόσο, μετά από της ανάρτηση της Cecily Bauchmann στο TikTok, αισθανθήκαμε πως τουλάχιστον δεν είμαστε οι μόνες!

Το βίντεο της Cecily δείχνει ένα ποτήρι με καφέ που ξέμεινε στην πόρτα του αυτοκινήτου, μία μισοτελειωμένη πορτοκαλάδα του παιδιού της, ένα θρυμματισμένο μπισκότο και ένα μισοφαγνωμένο μάφιν. Στο πάτωμα, εκτός από μια μπάλα, ένα σκάκι κι ένα μπουφάν, έχει πεταμένο φαγητό, ψίχουλα και σκουπίδια. 

Το βίντεο ολοκληρώνεται με την μαμά να λέει στην κάμερα πως είναι μια «ακατάστατη μαμά» και δεν ντρέπεται γι' αυτό!

Κάποιοι έσπευσαν να την επαινέσουν που δεν δίνει σημασία στην ακαταστασία αλλά στο να είναι χαρούμενο το παιδί της, αλλά οι περισσότεροι δεν εντυπωσιάστηκαν από την κατάσταση του αυτοκινήτου.

«Γι’ αυτό δεν θα επιτρέψω στα παιδιά μου να τρώνε στο αυτοκίνητο» έγραψε κάποιος, ενώ μια μαμά παραδέχτηκε πως και το δικό της αμάξι είναι ένα χάος, αλλά όχι από φαγητά!

Κάποιος άλλος, επεσήμανε πως η εικόνα του αυτοκινήτου της είναι ένας καλός λόγος για να μην κάνει ποτέ παιδιά ενώ οι περισσότερες μαμάδες συμφώνησαν πως αν και τα παιδιά τους κάνουν χάλια το αυτοκίνητο, εκείνες το καθαρίζουν την ίδια κιόλας μέρα!

Πηγή: thesun.com

v