5 πρωτότυποι και κομψοί τρόποι να φορέσεις το κασκόλ σου

5 πρωτότυποι και κομψοί τρόποι να φορέσεις το κασκόλ σου

Το κασκόλ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ και δεν λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλη τάση καθώς μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Από αυτούς ξεχωρίσαμε 5 και σας τους αποκαλύπτουμε έτσι ώστε να απογειώσετε την εμφάνισή σας.

Κασκόλ-κουβέρτα

 

Φόρα το κασκόλ σου με τον τρόπο που θα περνούσες μια κουβερτούλα στους ώμους σου. Μπορείς να το φορέσεις πάνω από μπουφάν ή παλτά ή σαν υποκατάστατο ζακέτας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου.

Kασκόλ-κολιέ

Αυτός ο τρόπος αφήνει το κασκόλ να πρωταγωνιστήσει στο ντύσιμό σας, αφού καλύπτει περισσότερο το στήθος σας. Είναι σαν να φοράτε ένα μακρύ κολιέ και ταιριάζει πολύ με ανοιχτά σακάκια, φορέματα και μπλούζες. Διπλώστε το κασκόλ στη μέση κατά μήκος και τυλίξτε το γύρω από το λαιμό  έτσι ώστε και οι δύο άκρες να πέφτουν μπροστά. Κάντε το άκρο της θηλιάς πιο κοντό από το άλλο και τραβήξτε το μακρύτερο άκρο μέσα από τη θηλιά. Προσαρμόστε το ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Κάντε απαλό κόμπο ή αφήστε τις άκρες ελεύθερες.

Κασκόλ με ζώνη

Aπό τους πιο πρωτότυπους και ωραίους τρόπους να φορέσεις το κασκόλ σου είναι να το συνδυάσεις με μία ζώνη, έτσι ώστε να φαίνεται σαν μακρύ γιλέκο! Ρίξε το γύρω από τους ώμους σου και φέρε τις δυο πλευρές μπροστά, πριν τις «κλείσεις» με μια χοντρή ζώνη.

Kασκόλ-φιόγκος

Το κασκόλ-φιόγκος είναι σίγουρα από τους πιο ασυνήθιστους τρόπους για να φορέσεις το συγκεκριμένο αξεσουάρ, όμως είναι πολύ κομψός και δίνει άλλο αέρα στις εμφανίσεις σου. Γίνεται επίσης πολύ απλά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις το ένα άκρο του κασκόλ μακρύτερο από το άλλο, να το διπλώσεις μια φορά προς τα πάνω και μετά ξανά, ώστε να έχεις 4 «στρώσεις». Στη συνέχεια, βάλε την άλλη άκρη του κασκόλ κάτω από το διπλωμένο άκρο και πέρασε τις άκρες πάνω από τις στρώσεις. Γύρνα το από μέσα και σχημάτισε τον φιόγκο σου! 

Kασκόλ-πασμίνα

Τυλίξου με το κασκόλ σου γύρω από τους ώμους σου και απόλαυσε τη ζεστασιά! Μπορείς να το συνδυάσεις  πάνω από το παλτό ή πάνω από ένα δερμάτινο μπουφάν για να μοιάζει με κάπα.

v