Έκοψα τις πάνες του μωρού μου στις 3 εβδομάδες και το αποτέλεσμα με δικαίωσε!

Έκοψα τις πάνες του μωρού μου στις 3 εβδομάδες και το αποτέλεσμα με δικαίωσε!

Η Devan Johnson μοιράστηκε στο Tik Tok στιγμιότυπα από τον μόλις 3 εβδομάδων γιο της να κάθεται στο γιογιό του αντί να χρησιμοποιεί πάνες και τράβηξε το ενδιαφέρον των χρηστών, αφού συγκέντρωσε 6,7 εκατομμύρια προβολές σε λίγες μέρες!

Συγκεκριμένα η Devan, περιγράφει πώς ξεκίνησε την εκπαίδευση του γιου της κόβοντας σταδιακά τις πάνες από την ηλικία των 3 εβδομάδων, τονίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο τον βοήθησε να αποκτήσει αυτοέλεγχο ενώ καλλιέργησε και τις κινητικές του ικανότητες. Παράλληλα, εξοικονόμησε κι ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό στον οικογενειακό προϋπολογισμό, αφού οι πάνες μιας χρήσης και τα μαντηλάκια καθαρισμού… κοστίζουν! 

Στη συνέχεια, η τολμηρή μαμά εξήγησε πως καταργώντας τις πάνες γλύτωσε τον γιο της από συγκάματα και εξανθήματα που θα τον ταλαιπωρούσαν, ενώ ο μικρός της δεν άργησε να συνηθίσει να πηγαίνει στο γιογιό. Σύμφωνα με την Devan, ο γιος της ήταν πλήρως εκπαιδευμένος στους 8 μήνες και σήμερα, που έχει συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο της ζωής του, πηγαίνει στην τουαλέτα μόνος του. 

«Στους 8 μήνες μας ειδοποιούσε και τον πηγαίναμε στο γιογιο ενώ σήμερα, 12 μηνών πια, πηγαίνει κανονικά μόνος του στην τουαλέτα! Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι του αρέσει να περνάει χρόνο στην “μεγάλη τουαλέτα” όπως την λέει…». 

Αρκετοί γονείς έδωσαν συγχαρητήρια στη νεαρή μαμά για την πρωτοβουλία και την υπομονή της λέγοντας πως θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Ωστόσο, δεν έλειψαν κι εκείνοι που αποδοκίμασαν τη μέθοδό της. 

Πηγή: thesun.co.uk

v