Μαμά έμαθε ότι είναι έγκυος λίγες ώρες πριν γεννήσει το μωρό της!

Μαμά έμαθε ότι είναι έγκυος λίγες ώρες πριν γεννήσει το μωρό της!

Ένα ζευγάρι που αντιμετώπιζε για πολλά χρόνια προβλήματα υπογονιμότητας είχε εγκαταλείψει το όνειρο να αποκτήσει δικό του παιδί. Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια για την Nicci και τον Kelsie, οι οποίοι καλωσόρισαν το μωράκι τους στις αρχές του μήνα, λίγες ώρες αφότου έμαθαν για... την εγκυμοσύνη! 

Ήταν η καλύτερη έκπληξη, δεδομένου ότι προσπαθούσαν για ένα παιδάκι πάνω από μια δεκαετία. Αν και δεν το γνώριζαν, η Nicci, ήταν σχεδόν εννέα μηνών, όταν άρχισε να παραπονιέται για έντονους πόνους στο στομάχι την 1η Φεβρουαρίου. Έφυγε από τη δουλειά της και πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος.

Ο σύζυγός της ήταν σπίτι με τα θετά τους παιδιά, ηλικία 4 και 6 ετών, όταν τον πήρε τηλέφωνο για να του πει τα ευχάριστα νέα.

«Έι, δεν θα το πιστέψεις αυτό! Είμαι έγκυος! Όχι μόνο είμαι έγκυος, αλλά είμαι 34 εβδομάδων έγκυος!». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της γυναίκας του σύμφωνα με τον Kelsie.

Η ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού όμως δεν κράτησε για πολύ. Η Nicci είχε πάθει προεκλαμψία και η αρτηριακή της πίεση ήταν υψηλή. Οι γιατροί της έκαναν καισαρική τομή γιατί φοβόντουσαν για την ζωή της και του μωρού, αν γεννούσε φυσιολογικά.

«Έκλαιγα ασταμάτητα. Προσευχόμουν απλά να ζήσει η γυναίκα μου. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτήν!», δήλωσε ο Kelsie.

Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά και τόσο η Nicci όσο και ο νεογέννητος γιος τους ήταν υγιείς.

«Μάθαμε για την εγκυμοσύνη και στο καπάκι γεννήθηκε το μωράκι μας! Όλα έγιναν μέσα σε 10 ώρες. Είναι εξωπραγματικό», είπε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

Πηγή: people.com

v