Ο άντρας μου μιλάει καθημερινά και με τις ώρες με τους γονείς του. Είναι φυσιολογικό;

Ο άντρας μου μιλάει καθημερινά και με τις ώρες με τους γονείς του. Είναι φυσιολογικό;
Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τη σχέση του άντρα μου με τους γονείς του. Κατά πόσο θεωρείται εντός του φυσιολογικού πλαισίου, ένας ενήλικας με επιβαρυμένο προσωπικό πρόγραμμα να έχει την ανάγκη να μιλάει καθημερινά με τις ώρες με τους γονείς του; Μη έχοντας να πουν κάτι συγκεκριμένο ή κάτι που προέκυψε έπειτα από την τελευταία τους συνομιλία. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Μέσα από το ερώτημα σας εκφράζετε εμμέσως πλην σαφώς μια δυσαρέσκεια προς τον σύντροφό σας.

Δεν εξυπηρετεί αυτή τη δυσαρέσκεια να την εκφράσετε με τη μορφή παραπόνου, ούτε να κάνετε γενικεύσεις. Μιλήστε για επιθυμίες! Ζητήστε στον σύντροφό σας να μοιράζεστε περισσότερο χρόνο. Να μιλάτε πιο πολύ. Να εκφράζετε πιο πολλά συναισθήματα, κι όχι απαραίτητα νέα.

Το σημαντικότερο είναι τι κάνετε μαζί ή αλλιώς τι χάνετε! Όσο πιο πολύ φροντίζετε τη σχέση σας, τόσο πιο πολύ συμβάλλετε ώστε να βρουν τη λειτουργική ισορροπία και οι υπόλοιπες σχέσεις σας. Και στη σχέση σας, πέραν από τον σύζυγο σας, έχετε κι εσείς την ευθύνη σας. Μια ευθύνη που σας δίνει δυνατότητες αλλαγής, εξέλιξης, ομορφιάς!

Σας ευχαριστώ

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.  

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v