Έγκλημα στην Ανδραβίδα: 10χρονος βρήκε νεκρούς τους γονείς και τα 2 αδέρφια του

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: 10χρονος βρήκε νεκρούς τους γονείς και τα 2 αδέρφια του

Η στυγερή τετραπλή δολοφονία που σημειώθηκε χθες στην Ανδραβίδα με θύματα δυο μικρά αγοράκια ηλικίας ενός και δύο ετών και τους γονείς τους, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι, ηλικίας μεταξύ 30 και 35 ετών, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο πατέρας και η μητέρα βρέθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ τα παιδιά στραγγαλισμένα μέσα στο σπίτι.

Η τραγική αποκάλυψη του εγκλήματος, έγινε από το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ηλικίας περίπου 10 ετών, ένα αγοράκι που είχε αποκτήσει η γυναίκα με τον πρώτο σύντροφό της.

Το παιδί έλειπε από το σπίτι παίζοντας σε γειτονιά από τις δύο το μεσημέρι περίπου και επέστρεψε λίγο πριν τις εφτά το απόγευμα. Μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε τους γονείς και τα αδέρφια του νεκρούς.

Το παιδί σε κατάσταση σοκ και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί τράβηξε έξω από το σπίτι το μικρότερο αδερφάκι του και άρχισε να καλεί στη γειτονιά σε βοήθεια. Στη συνέχεια, γείτονες τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, προκειμένου να προσπαθήσουν οι γιατροί να το επαναφέρουν, όμως φαίνεται πως ήταν νεκρό από ώρα.

Τι εξετάζουν οι Αρχές για το έγκλημα στην Ανδραβίδα

Η αστυνομία αναζητά εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος τον δράστη της τετραπλής δολοφονίας ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι παλιός γνώριμος ενός εκ των δυο γονέων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στη κούνια του.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναμένουν σε πρώτη φάση τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή, αλλά και τα ευρήματα από τις πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι. Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς. Ο πατέρας και η μητέρα βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού.

«Ήταν μια ήσυχη και αγαπημένη οικογένεια»

Χθες το βράδυ, στην Ανδραβίδα δεν κοιμήθηκε κανείς. Η κοινωνία της περιοχής παραμένει συγκλονισμένη αλλά και τρομαγμένη μετά από όσα έγιναν αφού όσο ο δράστης ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερος και όλοι φοβούνται μήπως κρύβεται κάπου κοντά τους αν δεν έχει διαφύγει εκτός Νομού.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη σε μια ήσυχη και αγαπημένη, όπως δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, οικογένεια που ποτέ δεν είχε προκαλέσει με καυγάδες ή φασαρίες.

Χαρακτηριστική είναι και η μαρτυρία της οικογενειακής φίλης του αδικοχαμένου ζευγαριού, Αναστασίας Σταματελάτου στην κάμερα της ΟΡΤ και τον Κώστα Γκελντή η οποία δήλωσε:

«Τη γνώριζα καλά την οικογένεια. Μάλιστα, όταν η κοπέλα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί, ο σύζυγός της μου είπε να πάω να τη βοηθήσω εγώ στο νοσοκομείο, από την ώρα που πήγε να γεννήσει μέχρι την ώρα που έφυγε. Ακούω πολλά για το τι έχει γίνει. Όμως ξέρω ότι ήταν ήσυχη και αγαπημένη οικογένεια, ποτέ δεν είχε ακουστεί καυγάς ή το οτιδήποτε. Είδα από μακριά το 10χρονο αγοράκι και φαινόταν σαν χαμένο. Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να έχει γίνει».

Πηγή: patrisnews.com

v