Έγινα πρώτη φορά μαμά στα 50 - μου λένε ότι είμαι μεγάλη αλλά αδιαφορώ!

Έγινα πρώτη φορά μαμά στα 50 - μου λένε ότι είμαι μεγάλη αλλά αδιαφορώ!

Μια γυναίκα που έγινε μαμά για πρώτη φορά στα 50 της χρόνια, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς από διάφορο κόσμο για την απόφασή της να μείνει έγκυος σε τόσο μεγάλη ηλικία. Όπως τόνισε, ήθελε απεγνωσμένα ένα παιδί γι' αυτό και τα χρόνια δεν την απασχόλησαν ποτέ.

Η Heather, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα Snarkylady στο TikTok, έμεινε έγκυος με ωάριο δότριας και το σπέρμα του συζύγου της σε ηλικία 50 ετών! Μοιραζόμενη το δύσκολο ταξίδι της για τη μητρότητα, με τους ακολούθους της, αποκάλυψε ότι δεν είχε υπολογίσει ότι θα γινόταν μαμά τόσο αργά στη ζωή της.

«Δεν ήθελα να μείνω έγκυος στα 50, ήθελα να μείνω έγκυος στα 20, 25, 30, 35, 40, αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς...», είπε ενώ σημείωσε ότι οι προηγούμενοι σύντροφοί της ήταν αντίθετοι με την ιδέα ενός παιδιού.

Εξήγησε ότι ο σύζυγός της, ο οποίος έχει δύο αγόρια από προηγούμενο γάμο, ήξερε την επιθυμία της. Έτσι, όταν εκείνη αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα, εκείνος τη στήριξε πολύ.

Το βίντεο της Heather, έχει γίνει viral και έχει λάβει χιλιάδες σχόλια - κάποια από αυτά πολύ σκληρά με ορισμένους να της λένε ότι θα έπρεπε να ντρέπεται και ότι όλοι θα θεωρούν πως είναι η γιαγιά του παιδιού της. 

@snarkylady ♬ original sound - Heather Queen of Snark

Η ευτυχισμένη μητέρα δεν πτοήθηκε όμως! «Όλα πάνε μια χαρά!» τόνισε.

Πηγή: thesun.co.uk

v