Μικροί μαθητές παρηγόρησαν την δασκάλα τους που απέβαλε με τα πιο γλυκά λόγια!

Μικροί μαθητές παρηγόρησαν την δασκάλα τους που απέβαλε με τα πιο γλυκά λόγια!

Μία δασκάλα της πρώτης δημοτικού, ένιωθε άβολα να πει στους μικρούς μαθητές της πως χρειάστηκε να λείψει μερικές μέρες επειδή βίωσε μια τραυματική εμπειρία, μια αποβολή! Τα παιδιά ωστόσο, την εξέπληξαν με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Η Grace King, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Tik Tok εκφράζοντας αρχικά την ανησυχία και τον φόβο της για την ευαίσθητη πληροφορία που θέλησε να μοιραστεί με τους μαθητές της, το οποίο έγινε αμέσως Viral και δικαίως… Τα 6χρονα παιδιά όχι μόνο κατάλαβαν τον πόνο της, αλλά την παρηγόρησαν με τα πιο γλυκά λόγια!

«Να θυμάσαι ότι είναι εντάξει να νιώθεις θλίψη» της είπε ένας μαθητής της, ενώ κάποιος άλλος την παρηγόρησε λέγοντάς της πως το μωράκι της είναι στον παράδεισο και το προσέχει η γιαγιά του. 

«Νομίζω ότι το μωρό σου θα ήθελε να έχεις μια αγκαλιά», έγραψε ένα αγοράκι, ενώ μια άλλη μαθήτρια την επιβεβαίωσε πως μια μέρα θα γίνει μια καταπληκτική μαμά. Στο τέλος, μια 6χρονη μαθήτρια της χάρισε έναν κρύσταλλο που θα την βοηθήσει να μείνει ξανά έγκυος, ενώ η Grace συγκέντρωσε πολλές όμορφες ζωγραφιές για να νιώσει καλύτερα. 

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους μαθητές μου», ανέφερε η Grace στο βίντεο που ανέβασε, συγκεντρώνοντας την συμπάθεια των ακολούθων της αλλά και δεκάδες σχόλια για το μεγαλείο και την καλοσύνη των μικρών παιδιών που γιατρεύει τα πάντα! Εξάλλου, όπως λέει κι ένα τραγούδι, πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα… 

Πηγή: mediumpublishers.com

v