Τσουπωτή μπέμπα 5 μηνών φοράει ήδη ρούχα για... 2χρονα!

Τσουπωτή μπέμπα 5 μηνών φοράει ήδη ρούχα για... 2χρονα!

Ένα αξιολάτρευτο μωράκι πέντε μηνών έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου, όταν η μαμά του αποκάλυψε πως φοράει ρούχα για 2χρονα! Η μικρή Blaze, σύμφωνα με την μαμά της, γεννήθηκε με φυσιολογικό για την ηλικία της βάρος, αλλά πέντε μήνες αργότερα έγινε αρκετά... μεγαλούτσικη.

Η διαφορά βάρους που σημειώθηκε μέσα σε 5 μόλις μήνες, προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με αρκετούς να κατηγορούν την μαμά πως δεν δίνει την απαραίτητη προσοχή στη διατροφή της κόρης της. 

Ωστόσο, η Sam και ο σύζυγός της εξήγησαν πως η κόρη τους τρέφεται μόνο με μητρικό γάλα παίρνοντας, έτσι, με το μέρος τους πολλούς από τους χρήστες των social media που έσπευσαν να τους δώσουν συγχαρητήρια για την ανάπτυξη του μωρού τους. 

Κάποιοι, μάλιστα, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το… τσουπωτό μωράκι, ενώ οι περισσότεροι βρήκαν την μικρή Blaze τρισχαριτωμένη, παρά τις δίπλες στα χέρια και τα ποδαράκια της! Όσο για την μαμά της, ανέφερε πως της αρέσει πολύ που έχει ένα παχουλό μωράκι και δεν θα το άλλαζε για τίποτα στον κόσμο. 

Πηγή: thesun.co.uk

v