Γιατί η σύντροφός μου δεν με θέλει ερωτικά;

Γιατί η σύντροφός μου δεν με θέλει ερωτικά;
Ερώτηση:
Γιατί η σύντροφός μου δεν με θέλει ερωτικά;
Απάντηση:

Αγαπητέ αναγνώστη,

Η ερωτική σχέση μεταξύ των συντρόφων είναι ακόμη ένας τρόπος επικοινωνίας. Ένας τρόπος μοιράσματος, φροντίδας. 

Σε μια σχέση όλα τα επίπεδα που επικοινωνούν οι σύντροφοι είναι αλληλένδετα. Όταν η σχέση νοσεί, αυτό εκφράζεται με κάποιον τρόπο σε όλα τα επίπεδα. Εσείς, φαίνεται να εστιάζετε στο ερωτικό, ενώ είμαι βέβαιη ότι εάν κοιτάξετε καλύτερα θα διαπιστώσετε και άλλες δυσκολίες. 

Άλλωστε το ερωτικό δεν ταυτίζεται απόλυτα με το σεξουαλικό, αλλά το εμπεριέχει. Η σχέση σας έχει πολλούς άλλους τρόπους να είναι ερωτική, πέραν της σεξουαλικής επαφής σας. Να είναι το κλίμα ερωτικό, η ματιά σας, η διάθεση σας.

Νιώθω ότι το θέμα που προσεγγίζετε είναι πολυσύνθετο και εξαιρετικά σημαντικό, επομένως αξίζει και της κατάλληλης επεξεργασίας. Δουλέψτε το ώστε να μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας, τις σχέσεις σας αλλά και τη ζωή σας συνολικά.

Σας ευχαριστώ

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.  

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v