Κοριτσάκι με πνευμονοπάθεια πάει πρώτη φορά σπίτι του μετά από 2 χρόνια νοσηλείας

Κοριτσάκι με πνευμονοπάθεια πάει πρώτη φορά σπίτι του μετά από 2 χρόνια νοσηλείας

Η μικρούλα Addy γεννήθηκε πρόωρα τον Δεκέμβριο του 2019 και ανέπτυξε χρόνια πνευμονοπάθεια. Η κατάστασή της ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 2 ολόκληρα χρόνια προτού πάρει εξιτήριο και πάει για πρώτη φορά σπίτι της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών και της οικογένειάς της, υπήρχαν φορές που δεν ήξεραν αν το παιδί θα τα κατάφερνε στο τέλος. Όμως, αποδείχθηκε πως η μικρούλα ήταν αληθινή μαχήτρια και πάλεψε με νύχια και με δόντια για τη ζωή της.

«Είναι απίστευτο το πόσα έχει αντέξει. Είναι το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο», είπε ο πατέρας της, Chris Smith, ενώ δήλωσε ότι η κόρη του είναι η ηρωίδα του.

Οι γονείς της Addy νοίκιαζαν σπίτι απέναντι απ' το νοσοκομείο, έτσι ώστε να βρίσκονται στο πλευρό της κόρης τους ανά πάσα ώρα και στιγμή. «Δεν ξέραμε αν θα επιζήσει», είπε η μητέρα της.



Οι γιατροί δήλωσαν ότι δεν έχουν ξαναδεί περίπτωση όπως αυτή της Addy. Είχε αναπνευστική ανεπάρκεια και χρειαζόταν συνεχώς αναπνευστήρα. Πιστεύουν ωστόσο, ότι η υγεία της θα βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο.

Πέρασαν 848 ημέρες μέχρι η μικρούλα να μπορέσει να πάει σπίτι της. Στο μεταξύ είχε γεννηθεί ο αδερφός της, ο οποίος τώρα είναι 6 μηνών. «Ανυπομονούμε να ζήσουμε και με τα δυο μωράκια μας κάτω από την ίδια στέγη», δήλωσε συγκινημένη η μητέρα. 

Πηγή: kpbs.org

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v