17χρονη με καρκίνο εκπλήρωσε την τελευταία της επιθυμία και παντρεύτηκε τον καλό της!

17χρονη με καρκίνο εκπλήρωσε την τελευταία της επιθυμία και παντρεύτηκε τον καλό της!

Μια λαμπερή ηλιόλουστη μέρα στα τέλη Μαρτίου, η 17χρονη Addison Conely φόρεσε το νυφικό της και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, τον 19χρονο Sebastian Snitily. Η ένωσή τους μπορεί να φαίνεται βιαστική, καθώς η νύφη δεν έχει καν ενηλικιωθεί και χρειάστηκε την άδεια των γονιών της για να παντρευτεί, ωστόσο ήταν μία από τις τελευταίες της επιθυμίες.

Η Addison δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ κι έναν χρόνο, καθώς διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία τον Ιούνιο του 2021. Πρόκειται για μια σπάνια μορφή καρκίνου που ξεκινά από τον μυελό των οστών και συχνά μεταφέρεται στο αίμα. Μερικές φορές μπορεί να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος, προσβάλλοντας τους λεμφαδένες, το συκώτι, την σπλήνα ή τον νωτιαίο μυελό.

Η κοπέλα έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών αρκετούς μήνες μετά τη διάγνωσή της και οι ελπίδες της αναπτερώθηκαν. Δυστυχώς, όμως, 72 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δέχθηκε ένα καταστροφικό πλήγμα: ο καρκίνος επέστρεψε και τα πράγματα δεν έδειχναν καλά.

Η Addison ήξερε ότι δεν της μένει πολύς χρόνος και άρχισε να ζει την κάθε μέρα της σαν να ήταν η τελευταία. Μάλιστα, έφτιαξε και μια λίστα με ανεκπλήρωτες επιθυμίες, τις οποίες έσπευσε να πραγματοποιήσουν οι φίλοι και οι συγγενείς της! Πρώτα απ’ όλα, διοργάνωσαν μια νύχτα χορού στην παραλία με όλους τους συμμαθητές της, έπειτα την βοήθησαν να πετάξει με αερόστατο και τέλος ταξίδεψαν μέχρι το Λας Βέγκας. 

Ωστόσο, έμενε ακόμα μία απραγματοποίητη επιθυμία της έφηβης κοπέλας: να παντρευτεί τον καλό της με τον οποίο γνωρίζονταν από παιδιά και ερωτεύτηκαν όταν μπήκαν στην εφηβεία. 

Αρχικά ο γάμος είχει προγραμματιστεί για τον επόμενο Μάιο, αλλά μόλις έμαθαν τα άσχημα νέα για την Addison, οι φίλες της οργάνωσαν έναν ονειρεμένο γάμο σε χρόνο αστραπή! Έτσι, στις 30 Μαρτίου, αντάλλαξαν όρκους όχι μακριά από το μέρος που ζει το ζευγάρι. 

Τώρα το ευτυχισμένο ζευγάρι επικεντρώνεται στην χημειοθεραπεία της νεαρής νύφης και προσπαθεί να εστιάζει στα θετικά της κοινής ζωής τους. Οι γιατροί της Addison, που υπήρξαν ειλικρινείς μαζί της, της είπαν ότι μπορεί να μην έχει πολύ χρόνο ζωής αλλά ο άντρας της, οι φίλοι και οι συγγενείς την περικλείουν καθημερινά με όλη τους την αγάπη ελπίζοντας για ένα μικρό θαύμα.

Πηγή: cafemom.com

v